08
mei
2023
|
07:53
Europe/Amsterdam

Studentenwelzijnsmonitor 2023 – Doe je ook mee?

Laat weten hoe het met jou gaat en wat wij kunnen doen om jouw welzijn te verhogen!

Studentenwelzijnsmonitor

Vanaf vandaag kun je meedoen aan de Studentenwelzijnsmonitor (SWM). Dit is een jaarlijkse vragenlijst van Inholland, ontwikkeld door het lectoraat Studiesucces. Deze monitor is bedoeld voor alle studenten die een opleiding bij Hogeschool Inholland volgen en bevat vragen over je welzijn, betrokkenheid en studiesucces. Laat weten hoe het met jou gaat en wat Hogeschool Inholland kan doen om jouw welzijn te verbeteren! 

Je kunt van 8 tot en met 23 mei aan de SWM deelnemen via de link in je mail of door hier te klikken. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Direct na het invullen ontvang je jouw persoonlijke uitslag met tips en tools.

Jouw stem is belangrijk en zorgt dat we studenten vanuit de hogeschool beter kunnen ondersteunen. Je helpt bij het generen van meer inzicht over studentenwelzijn en je stem wordt meegenomen in het beleid binnen Hogeschool Inholland. Daarnaast maak je kans op een boek, VVV-bon of een duurzaam notitieboekje.

Ben je benieuwd wat er uit de SWM van 2022 is gekomen? Kijk dan hier voor factsheet. Wil je weten wat Inholland voor je kan betekenen op het gebied van welzijn? Neem dan een kijkje op #jebeginthier

Heb je vragen over de SWM? Stuur dan een mail naar studiesucces@inholland.nl