Studiesucces

Empirisch onderbouwde gidsen voor studenten en docenten

Infographics voor effectief leren en studeren

Op deze pagina vind je infographics voor studenten en docenten. Met deze infographics willen we een verbeterde onderwijsomgeving faciliteren. Het lectoraat Studiesucces heeft namelijk een eenvoudige en ambitieuze missie: het vergroten van het studiesucces van studenten. Onze infographics vormen de hoeksteen van deze missie, met als doel om heldere en toegankelijke informatie te bieden die gebaseerd is op nauwkeurig onderzoek.

De infographics kunnen leiden tot verhoogd studiesucces voor studenten en een dieper begrip van het leerproces bij docenten.

Infographics voor docenten

Geef je les in het onderwijs en wil je weten hoe je het engagement, de motivatie en het welzijn van studenten kunt versterken? Met onze inforgraphics krijg je waardevolle inzichten voor het verfijnen van je onderwijsmethoden.

Je vindt infographics over:

  • Onderwerp 1
  • Onderwerp 2

Ga naar infographics voor docenten

Infographics voor studenten

Ben je student en ben je benieuwd hoe je zo effectief mogelijk kunt leren, studeren en je studieplanning kunt maken? Onze infographics helpen je op weg om efficiënter aan de slag te gaan.

Je vindt infographics over:

  • Onderwerp 1
  • Onderwerp 2

Ga naar infographics voor studenten

Onze missie: studiesucces van studenten vergroten

Onze missie is eenvoudig en ambitieus: het vergroten van het studiesucces van studenten door het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek en de verspreiding van wetenschappelijk onderbouwde inzichten over leren en studeren. We zijn ervan overtuigd dat het transformeren van onderwijsprocessen en -praktijken begint met het versterken van de kennis- en vaardigheidsbasis van studenten en docenten. Onze infographics vormen de hoeksteen van deze missie, met als doel om heldere en toegankelijke informatie te bieden die gebaseerd is op nauwkeurig onderzoek.

Voor studenten en docenten in het hoger onderwijs

Onze primaire doelgroep omvat zowel studenten als docenten in het hoger onderwijs. Studenten profiteren van onze infographics door toegang te krijgen tot evidence-based strategieën voor leren, studeren, en studieplanning. Docenten vinden in onze materialen waardevolle inzichten voor het verfijnen van hun onderwijsmethoden en het versterken van de engagement, motivatie en welzijn van hun studenten. Ons ultieme doel is het faciliteren van een verbeterde onderwijsomgeving, wat kan leiden tot verhoogd studiesucces voor studenten en een dieper begrip van het leerproces bij docenten.

Werk samen met Studiesucces

Neem contact op met Rutger

Telefoon
0648277354