Associate degree Business Studies Logistiek voltijd

Van logistiek managers met strategisch inzicht, gevoel voor processen en een natuurlijke aanleg voor de optimalisatie daarvan zijn er nooit genoeg.

Na je Associate degree Business Studies Logistiek

Met je Associate degree Business Studies Logistiek op zak vervul je een spilfunctie binnen de logistieke processen van een bedrijf of organisatie, en zoek je steeds naar manieren waarop het beter kan. Zo draag je bij aan een betere bedrijfsvoering, een efficiënter proces en betere kostenbeheersing. Alles zodat een bedrijf zijn beloften 'aan de voorkant' nog beter kan nakomen. Van logistiek managers met strategisch inzicht, gevoel voor processen en een natuurlijke aanleg voor de optimalisatie daarvan zijn er nooit genoeg. Het bedrijfsleven zal je straks met open armen ontvangen.

Je wordt opgeleid tot:

 • Transportplanner
 • Loadmaster
 • Medewerker inkoop
 • Shift-leader

Je wordt niet opgeleid tot:

 • Logistiek medewerker

Wat houdt jouw baan straks in?

We maken het graag nog iets concreter. Na afronding van je studie kun je werken in onder andere de onderstaande functies.

 • Transportplanner
  Je plant alle transporten in bij een groot transportbedrijf en zorgt dat de chauffeurs en klant op de hoogte zijn. Bij plotselinge wijzigen of calamiteiten houd je het hoofd koel en zorg je dat alles in het werk wordt gesteld om de klant zijn goederen op tijd te laten ontvangen
 • Loadmaster
  Je zorgt dat het vliegtuig op een veilige manier geladen en gelost wordt, zodat de operatie snel en soepel verloopt
 • Medewerker inkoop
  Je bent verantwoordelijk voor het optimaal houden van de voorraadpositie van een bedrijf. Je kijkt naar de voorraadhoogtes, maar ook naar de contracten met de leveranciers, zodat de beste voorwaarden voor het bedrijf worden gecreëerd.
 • Shift-leader
  Je bent het eerste aanspreekpunt in het proces. Als onmisbare schakel tussen het management en de uitvoerende ploeg zorg je er voor dat de personeelsinzet klopt en dat deadlines en targets gehaald worden.

Ontdek 24/7 opleidingen

Bezoek de Online Open Dag

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Verder studeren?

Misschien heb je de smaak van het studeren wel te pakken gekregen en wil je je nog verder specialiseren. Na het behalen van je associate degree is het mogelijk om na een schakelprogramma door te stromen naar de vierjarige bachelor Business Studies.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!