Associate degree Logistiek voltijd

Als logistiek manager met overzicht en gevoel voor processen vind je zó een baan.

Na je Associate degree Logistiek

Heb je je Associate degree Logistiek behaald? Dan vertrouwt jouw leidinggevende jou helemaal in het regelen van de logistieke processen van de organisatie. Want jij zoekt steeds naar manieren waarop het beter kan. En dat is fijn voor iedereen! Zo zorg je samen met je collega's voor een betere bedrijfsvoering, een efficiënter proces en lagere kosten. Het resultaat: het bedrijf kan zijn beloften aan de klant nóg beter nakomen. En last but not least: van logistiek managers met strategisch inzicht, gevoel voor (de optimalisatie van) processen zijn er nooit genoeg. Het bedrijfsleven ontvangt jou straks enthousiast.

Je wordt opgeleid tot:

 • Transportplanner
 • Loadmaster
 • Medewerker inkoop
 • Shift-leader

Je wordt niet opgeleid tot:

 • Logistiek medewerker

Wat houdt jouw baan straks in?

We maken het graag nog iets concreter. Na afronding van je studie kun je werken in onder andere deze functies:

 • Transportplanner
  Je plant alle transporten in bij een groot transportbedrijf en zorgt dat de chauffeurs en klant op de hoogte zijn. Bij plotselinge wijzigen of calamiteiten houd je het hoofd koel en zorg je dat alles in het werk wordt gesteld om de klant zijn goederen op tijd te laten ontvangen.
 • Loadmaster
  Je zorgt dat het vliegtuig op een veilige manier geladen en gelost wordt, zodat de operatie snel en soepel verloopt.
 • Medewerker inkoop
  Je bent verantwoordelijk voor het optimaal houden van de voorraadpositie van een bedrijf. Je kijkt naar de voorraadhoogtes, maar ook naar de contracten met de leveranciers, zodat de beste voorwaarden voor het bedrijf worden gecreëerd.
 • Shift-leader
  Je bent het eerste aanspreekpunt in het proces. Als onmisbare schakel tussen het management en de uitvoerende ploeg zorg je ervoor dat de personeelsinzet klopt en dat deadlines en targets gehaald worden.

Kom 6 april naar de Open Dag

Meld je aan!

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Verder studeren?

Wil je je nog verder specialiseren in je vak? Na het behalen van je Associate degree kun je doorstromen naar de bachelor Business Studies, waar je in 2 jaar tijd het bachelor diploma kunt behalen.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228