Associate degree Finance & Control voltijd

Studiekeuzecheck Associate degree Finance & Control

(voorheen Bedrijfseconomie)

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij de Associate degree Finance & Control er uit?

De studiekeuzecheck bij de Associate degree Finance & Control bestaat uit twee delen, een online vragenlijst en een bijeenkomst op de locatie. De uitgebreide online vragenlijst maak je thuis en na een paar dagen ontvang je de uitslag per mail. Wanneer je de vragenlijst hebt afgerond volgt een uitnodiging voor de bijeenkomst op de locatie Daar maakt je nader kennis met de opleiding en voer je in een groep een opdracht uit. De opdracht is erop gericht je een goed beeld te geven van de opleiding en de beroepen waarvoor opgeleid wordt. Hierdoor krijg je beter zicht op of de opleiding ook bij je past en dit helpt je bij het maken van een definitieve keuze. Op basis van de uitslag van de online-test én de uitgevoerde opdracht geeft de opleiding een studieadvies.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck? Neem dan contact op met de Centrale Studentenadministratie via csa@inholland.nl of via de opleiding Robert.Hesselink@Inholland.nl, locatie Rotterdam.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228