Associate degree IT Service Management voltijd

Ben jij de specialist die naar de dag van morgen kijkt, ICT in de organisatie verbetert en collega's dagelijks helpt om computerproblemen op te lossen?

Na je Associate degree IT Service Management

Met een Associate degree IT Service Management op zak gaan veel deuren voor je open. Want elke organisatie kan een specialist als jij goed gebruiken. Iemand die collega's dagelijks helpt om informatiesystemen te gebruiken en problemen kan verhelpen. Iemand die ook naar de dag van morgen kijkt: hoe kan ICT de organisatie blijven ondersteunen?

Dit is straks jouw werkveld
Ook al ben je gespecialiseerd in ICT, jouw werkveld is enorm breed. Logisch, want alle organisaties in alle sectoren hebben met ICT te maken. Van overheden, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen tot banken, verzekeraars en productiebedrijven. Ze hebben allemaal een ICT-afdeling of helpdesk. Uiteraard kun je je ook laten inhuren door organisaties als je kiest voor een baan bij een ICT-consultancybureau.

Je wordt opgeleid tot:

  • ICT-beheerder
  • Leidinggevende of coördinator

Je wordt niet opgeleid tot:

  • Game Developer

Wat houdt jouw baan straks in?

Met jouw kersverse kennis en bewezen vaardigheden help je organisaties ICT-voorzieningen up-to-date te houden. Dit kun je doen vanuit verschillende functies:

  • ICT-beheerder
    Je zorgt ervoor dat de informatiesystemen efficiënt en effectief draaien. Bovendien ben je communicatief en klantgericht genoeg om gebruikers ICT op de juiste manier te laten toepassen. Dit werk doe je bijvoorbeeld als netwerkbeheerder, applicatiebeheerder of functioneel beheerder.
  • Leidinggevende of coördinator
    Binnen het bedrijf kun je ook opklimmen tot coördinator of leidinggevende. Je wordt dan bijvoorbeeld teamleider of coördinator van de servicedesk.

Ontdek 24/7 opleidingen

Bezoek de Online Open Dag

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Verder studeren?

Smaakte de twee jaar Ad IT Service Management naar meer? Waarom ga je dan niet voor een bachelordiploma Business IT & Management? Ook die volg je bij Hogeschool Inholland Diemen. Kies voor een voltijdopleiding van twee studiejaren. Of combineer werken en leren met de deeltijdvariant.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!