Associate degree Tuinbouwmanagement voltijd

De tuinbouw in Nederland floreert internationaal vanuit zogeheten Greenports. De sector staat te springen om goed opgeleide professionals zoals jij.

Na je opleiding

Met de Associate degree Tuinbouwmanagement vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt. Jouw diploma is een bewijs van een goed gevulde gereedschapskist. Daarmee kun je in de tuinbouw heel veel kanten uit. Want de sector staat te springen om goed opgeleide professionals zoals jij.

Dit is straks jouw werkveld
De tuinbouw in Nederland floreert internationaal vanuit zogeheten Greenports, zoals het Westland, Oostland en de regio Aalsmeer. Ze zijn innovatief en internationaal georiënteerd. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag bij een teeltbedrijf, een veredelingsbedrijf, een adviesbureau, een toeleverancier of een transporteur.

Je wordt opgeleid tot:

  • Commerciële functies
  • Salesmedewerker
  • Loodsmanager
  • Meewerkend voorman 
  • Bedrijfsleider
  • Logistiek manager

Je wordt niet opgeleid tot:

  • Veredelaar

Je toekomstige baan

We maken het graag nog iets concreter. Na afronding van je studie kun je onder meer werken in een commerciële functie. Denk aan verkoper of salesmedewerker. Je kunt daarnaast medewerker worden van de inkoopafdeling. Of word loodsmanager van een veiling of hal. Werk jezelf op tot leider of meewerkend voorman van de productie. Misschien is de logistiek een uitdagende plek voor je? Of zet je carrière voort bij een kwekerij als bedrijfsleider of logistiek manager.

Open Avond 30 oktober

Meld je aan

Aanmelden tot 1 augustus

Inschrijven

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Verder studeren

Smaakte de twee jaar Associate degree Tuinbouwmanagement naar meer? Waarom ga je dan niet verder met de vierjarige opleiding Tuinbouw & Agribusiness? Volg een schakelprogramma van zes maanden en je stroomt soepel het derde jaar van deze bachelor in.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!