Business IT & Management voltijd

Studiekeuzecheck Business IT & Management

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij Business IT & Management er uit?

Alkmaar

Als je je voor 1 april hebt ingeschreven voor een studie in Alkmaar dan volg je een Studiekeuzecheck-middag in april. Hiervoor ontvang je een uitnodiging. De middag op school geeft je een beeld van wat je kunt verwachten van de opleiding en de beroepen waarvoor je wordt opgeleid. Je krijgt informatie over de opleiding en het werkveld, woont een presentatie bij en maakt kennis met onze studenten en docenten. Wanneer we nog vragen hebben over je online ingevulde test resultaten dan kun je uitgenodigd worden voor een gesprek.

Wanneer je na 1 april bent ingeschreven dan ontvang je een bevestiging van het advies per email. Wanneer we nog vragen hebben over je online ingevulde testresultaten kun je uitgenodigd worden voor een gesprek voordat je een advies ontvangt.

Diemen

De Studiekeuzecheck van de opleiding Business IT & Management in Diemen bestaat uit één dagdeel. De middag op school geeft je een beeld van wat je kunt verwachten van de opleiding en de beroepen waarvoor je wordt opgeleid. Je krijgt informatie over de opleiding en het werkveld, maakt een test, woont een presentatie bij en maakt kennis met onze studenten en docenten. Ook krijg je een individueel adviesgesprek met een docent.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Je vult vooraf een online vragenlijst in. Naar de middag zelf, hoef je niets mee te nemen.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Stuur dan een e-mail naar een van onze contactpersonen of naar de Centrale Studentenadministratie via csa@inholland.nl.

Locatie Contactpersoon 

Alkmaar

 nynke.bloetjes@inholland.nl 

Diemen

vanessa.fernand@inholland.nl

 

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228