Business IT & Management voltijd

"Nederland staat te springen om nieuwe ICT-professionals van morgen."

Andries Kooijman

Docent Andries Kooijman 

Mijn naam is Andries Kooijman en ik ben sinds 2017 docent aan de opleiding Business IT & Management. Binnen deze opleiding zet ik mij in om studenten meer te laten leren over het ICT vakgebied en de relaties met de bedrijfsmatige kant.

In 2004 heb ik zelf deze opleiding afgerond en een succesvolle carrière gehad bij diverse bedrijven. Tijdens mijn carrière heb ik verschillende functies gehad met variërende werkzaamheden binnen agile teams. Denk bijvoorbeeld aan programmeur, UX designer en software tester. Later in mijn carrière ben ik mij ook meer gaan richten op het sturen en coachen van teams als projectleider en scrum master. In alle gevallen bleek de BIM-opleiding een hele waardevolle basis te zijn waar ik nog steeds profijt van heb.

Inmiddels is het coachen van collega’s verlegd naar het opleiden van studenten. Die vormen met z’n allen de nieuwe ICT-professionals van morgen, waar Nederland echt om zit te springen. Iedere dag werk ik graag samen met studenten om ze voor te bereiden op een mooie carrière in de ICT. Dat doe ik door niet alleen over de theorie te vertellen, maar ook door veel te delen uit mijn eigen praktijkervaring. Tijdens verschillende projecten begeleid ik studenten om deze kennis ook gelijk toe passen in samenwerking met andere studenten.

Door met z’n allen hard te werken zorgen we samen als student en docent ervoor dat er een prachtige loopbaan in het vooruitzicht ligt. Dat doe ik uiteraard samen met een team van goede docenten die met elkaar 10 tallen jaren praktijk ervaring te bieden hebben aan onze studenten. Wil jij als student ook een goede basis leggen voor je ICT carrière dan ga ik je graag helpen op deze boeiende weg. Met vallen, opstaan, doorzettingsvermogen en onze hulp ligt er na 4 jaar gegarandeerd ook voor jou een mooie baan te wachten.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228