Communicatie voltijd

Je ontwikkelt strategieën, voert ze uit en coacht mensen van organisaties bij het bouwen aan sterke en duurzame merken.

Na je opleiding Communicatie

Hou jij ervan om creatief bezig te zijn en veel variatie te hebben in je werk? Dan past de opleiding Communicatie helemaal bij jou. Met het diploma Communicatie op zak ligt de toekomst voor je open. Lanceer een nieuwe campagne voor een bekend goed doel, vergroot de zichtbaarheid van een innovatief tech-bedrijf of laat een overheidsinstelling intern beter communiceren. In de wereld van communicatie is er van alles mogelijk!

De vraag naar communicatie-helden is op dit moment groot. Met alle praktijkervaring en jouw opgebouwde portfolio kun jij jouw potentiële werkgevers tot in detail laten zien welke kennis je hebt opgebouwd.

Je wordt opgeleid tot:

  • communicatieadviseur
  • persvoorlichter
  • woordvoerder
  • manager social media
  • brandmanager
  • mediaplanner

Let op: dit is slechts een selectie van de beroepen waar je voor wordt opgeleid.

Je wordt niet opgeleid tot:

  • webdeveloper 
  • journalist

Waar kun je bijvoorbeeld terecht met de studie Communicatie?

Bekijk hieronder waar onze afgestudeerde studenten nu een leuke uitdagende baan hebben.

Extra Open Avond 7 juni

Meld je aan!

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Verder studeren?

Tijdens de opleiding Communicatie heb je een mooie en belangrijke basis opgebouwd. Maar we snappen natuurlijk ook dat je hierna nog meer over het communicatievak wilt leren. De wereld van communicatie draait maar door en blijft volop in ontwikkeling. Misschien wil jij je specialiseren met een post-hbo opleiding, of een aanvullende opleiding in het buitenland? Ook na deze 4-jarige opleiding zijn er nog allerlei extra’s mogelijk. Vraag jouw coach naar de mogelijkheden.

Ook zijn er universitaire vervolgopleidingen mogelijk, zoals Beleid, Communicatie en Organisatie of Cultuur, Organisatie en Management.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!