Communicatie voltijd

Studiekeuzecheck Communicatie

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de opleiding Communicatie er uit? 

Op de dag zelf krijg je een beeld van wat je kunt verwachten van de opleiding Communicatie. Met je nieuwe studiegenoten doe je mee aan een workshop om de opleiding nog beter te leren kennen. Bij deze workshop zijn huidige studenten aanwezig, waar je ook alles aan kunt vragen. Ten slotte krijg je een kort individueel adviesgesprek of een groepsgesprek over je studiekeuzecheck.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Nee. Je hoeft niets voor te bereiden of mee te nemen.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Neem dan contact op met de Centrale Studentenadministratie via csa@inholland.nl, of met Elvira Bazuin: elvira.bazuin@inholland.nl.

Durf te vragen

Nog niet overtuigd? Vraag ons wat je nog wilt weten. We vertellen je graag meer.

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228