Dier in de Duurzame Samenleving (Dier- en Veehouderij) voltijd

Stel je vraag aan Lisan!

Vraag het aan student Lisan Overgaag

Ik ben Lisan Overgaag en ik ben tweedejaarsstudent op de opleiding Dier in de Duurzame Samenleving aan Hogeschool Inholland te Delft. Ik ben een echte dierenliefhebber en vanuit daar kwam al snel de keuze om deze opleiding te gaan volgen.

De opleiding Dier in de Duurzame Samenleving is een brede opleiding waarbij je lessen krijgt over zowel de fysiologie en anatomie als het welzijn en gedrag van dieren. Naast de diergerelateerde vakken krijg je ook vakken over duurzaamheid en ondernemen. De opleiding is niet alleen gericht op veedieren, maar op alle soorten dieren. In het eerste jaar ga je twee stages lopen. Je mag zelfs voor stage naar het buitenland, hoe leuk is dat! Ik heb stage gelopen bij een minipaardenfokkerij!

De opleiding is een kleine opleiding waardoor je zowel jouw studiegenoten als docenten goed leert kennen en echt een band op kan bouwen. Docenten staan altijd klaar om naar je te luisteren en je te helpen. De hogeschool heeft een fijne sfeer waardoor je je al snel thuis voelt. Dit creëert een fijne leeromgeving.

Wil jij meer weten over de opleiding Dier in de Duurzame Samenleving? Stel dan al jouw vragen aan mij!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228