Dier in de Duurzame Samenleving (Dier- en Veehouderij) voltijd

Stel je vraag aan Lisanne!

Vraag het aan student Lisanne Leenaarts

Mijn naam is Lisanne Leenaarts en ik ben tweedejaarsstudent op de opleiding Dier in de Duurzame Samenleving (Dier- en Veehouderij) op Hogeschool Inholland te Delft.

De opleiding Dier in de Duurzame Samenleving (Dier- en Veehouderij) is een brede opleiding; de lessen gaan van analogie en fysiologie naar ondernemen en marketing. Je leert dus veel verschillende dingen met de focus op dieren. Dier in de duurzame samenleving (Dier- en Veehouderij) gaat niet alleen over vee-dieren, ook over andere dieren. Voor je stages mag je zelf kiezen waar je heen wilt. Ik heb bijvoorbeeld stagegelopen op een husky farm in Finland.

De opleiding Dier in de Duurzame Samenleving (Dier- en Veehouderij) is een kleinschalige opleiding waardoor iedereen elkaar kent en je makkelijk een goede band op kan bouwen met docenten en klasgenoten. De sfeer van de school vind ik heel huiselijk: dit maakt het gezellig om op school te zijn. Door de persoonlijke benadering voel je je echt gezien en gehoord. Docenten maken tijd voor je en staan altijd open voor vragen. Je voelt je hier dus snel op je gemak en dat maakt het een fijne leeromgeving.

Wil jij meer weten over de opleiding Dier in de Duurzame Samenleving (Dier- en Veehouderij)? Schroom niet en stel al je vragen!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!