Elektrotechniek voltijd

Studiekeuzecheck Elektrotechniek

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij Elektrotechniek er uit?

De Studiekeuzecheck van de opleiding Elektrotechniek bestaat uit één dagdeel. Voorafgaand krijg je thuis een test te maken waarin gevraagd wordt naar persoonlijkheids- en studiekenmerken en je wiskunde vaardigheden. Mogelijk geven de resultaten ons aanleiding nadrukkelijk een individueel adviesgesprek met je te voeren. Ook als je zelf aangeeft graag een gesprek te willen kan hiervoor een afspraak gemaakt worden.
Je krijg je een rondleiding door het gebouw en maakt kennis met onze studenten en docenten.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Ja. Voorafgaand krijg je het verzoek om een sollicitatiebrief te schrijven.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Stuur dan een e-mail naar onderstaande contactpersoon.

Alkmaar Paul.Brandse@inholland.nl

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228