Food Commerce and Technology voltijd

| Amsterdam | Delft |

Wat houdt de hbo-opleiding Food Commerce & Technology voltijd in?

Jaarlijks kopen en eten we met z'n allen grote hoeveelheden voedsel. Verse producten zoals groenten, fruit, vlees en vis, maar ook verpakte producten zoals pastasaus, hagelslag, frisdrank, chips, koek en snoep. Het grootste deel van ons moderne voedsel ondergaat eerst één of meerdere industriële bewerkingen voor het in de winkel aankomt. Het moet natuurlijk lekker, gezond, duurzaam én veilig zijn. Tijdens de opleiding Food Commerce and Technology leer je alles over het ontwikkelen, produceren en verkopen van voedings- en levensmiddelen.

Opleiding Food Commerce & Technology voltijd: iets voor jou?

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie staat wereldwijd hoog aangeschreven en is belangrijk voor de Nederlandse economie. Juist in deze innovatieve sector wordt dag in dag uit gewerkt aan de verbetering en vernieuwing van producten. Wil jij werken in deze boeiende wereld? Dan moet je passie voor food hebben en van vele markten thuis zijn. Je moet kennis hebben op het gebied van productontwikkeling en productieprocessen. Daarnaast moet je goed kunnen samenwerken met collega's die marktonderzoek doen, de wensen van consumenten goed kennen en voedingsproducten promoten en verkopen. Je moet dus ook de taal van deze marketeers spreken.

In de voedingsmiddelenindustrie is er een groeiende vraag naar een nieuwe generatie young professionals. Ambitieuze talenten die zowel op commercieel als op technologisch gebied willen presteren en excelleren. Spreekt jou dat aan? Dan is Food Commerce and Technology dé opleiding voor jou.