Informatica voltijd

Studiekeuzecheck Informatica

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij Informatica er uit?

De Studiekeuzecheck bij de opleiding Informatica bestaat uit een uitgebreide online vragenlijst die je thuis invult. Deze test geeft een indruk van je capaciteiten, je motivatie, je studiegedrag en de manier waarop je je hebt georiënteerd op de studie Informatica. De resultaten krijg je na afronding van de test gelijk per mail toegestuurd. Vervolgens worden deze resultaten in een persoonlijk gesprek met een van onze studieadviseurs van de opleiding Informatica met je besproken. Je wordt hiertoe uitgenodigd voor een ochtend- of middagprogramma bij de opleiding Informatica.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Stuur dan een e-mail naar onderstaande contactpersoon.

Haarlem niels.vanderzwet@inholland.nl

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228