Landscape and Environment Management voltijd

Heb je oog voor de natuur: van duinenrijen tot het stadspark bij jou in de buurt? Dan ben jij gemaakt om te werken aan groene en gezonde steden, wijken en gebieden.

Of je nu in de binnenstad woont, in een buitenwijk of een klein dorp: in Nederland staat de ruimte overal onder druk. We leggen wegen aan, bedrijventerreinen en woonwijken. Dit gaat vaak ten koste van het groen om ons heen. Maak je je daar zorgen over? Heb je oog voor de natuur: van duinenrijen en weidse polders tot het stadspark bij jou in de buurt? Dan ben jij gemaakt om te werken aan groene en gezonde steden, wijken en gebieden. Met Landscape and Environment Management (LEM) richt je je op natuur en landschap en tackel je problemen rond ruimtegebruik en milieu in de stad.

Lees meer over de opleiding Landscape and Environment Management (LEM)

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Delft
taal
Nederlands

Open Avond 31 oktober

Meld je aan

 

Lees meer

Download de brochure

 

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

 

Je wordt opgeleid tot:

  • Natuurbeheerder
  • Adviseur groen en recreatie
  • Onderzoeker ruimtelijke ordening
  • Beleidsmedewerker milieudienst

Je wordt niet opgeleid tot:

  • Architect

Trots op

Holwerd aan Zee

Het Friese dorp Holwerd en de omgeving kunnen wel een economische en ‘groene’ oppepper gebruiken, vinden bewoners en politici. De gemeente gaf studenten de opdracht om een innovatieve toekomstvisie te bedenken. Het plan van Ronald Berk, Nieck Alderliesten en Ruud Hendriks, studenten Landscape and Environment Management (LEM) van Inholland Delft, is erg ambitieus en compleet.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!