Onze duurzame opleidingen

Wil jij ook innovatieve oplossingen bedenken en als toekomstig professional bijdragen aan de transitie naar een duurzame samenleving? Bekijk en vergelijk hieronder onze duurzame opleidingen en ontdek welke bij je past.

22 opleidingen

Aeronautical Engineering (EN)

Voltijd – Fascinated by the technique behind moving machines? Enter the world of Aeronautical Engineering.

Delft

Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Voltijd – Met de opleiding BML leer je hoe levende organismen in elkaar zitten, zodat je je steentje kan bijdragen aan de genezing en bestrijding van ziekten en aandoeningen.

Amsterdam

Bouwkunde

Voltijd – Vind je dat mensen beter kunnen wonen, werken of recreëren? Met jouw diploma Bouwkunde ben je op allerlei manieren betrokken bij elk denkbaar bouwproject.

Alkmaar, Haarlem

Bouwmanagement & Vastgoed / Ruimtelijke Ontwikkeling

Voltijd – Hoe tackelen we de woningnood in steden? Met deze opleiding kun je als manager of adviseur van bouwprojecten onder meer deze vraag beantwoorden.

Haarlem

Civiele Techniek

Voltijd – Wil jij megaconstructies als bruggen en auto- en spoorwegen bedenken en uitvoeren? Als civiel ingenieur zet jij je stempel in het Nederlands landschap.

Alkmaar

Dier in de Duurzame Samenleving (Dier- en Veehouderij)

Voltijd – Heb jij oog voor het dier en de functie die het heeft in ons dagelijks leven? Dan is Dier in de Duurzame Samenleving een interessante opleiding voor jou.

Delft

Elektrotechniek

Voltijd – Heb je affiniteit met automatisering en techniek? Als elektrotechnisch ingenieur sta je aan de wieg van de technische mogelijkheden van morgen.

Alkmaar

Elektrotechniek

Deeltijd – Met de deeltijdopleiding Elektrotechniek groei door in je vakgebied en krijg je meer inzicht in de technische en bedrijfskundige processen achter efficiënte toepassingen.

Alkmaar

Facility Management

Voltijd – Met je ondernemingszin en klantgerichtheid zorg jij er straks voor dat de werk-, leer- en leefomgeving continu prettig, veilig en schoon is.

Diemen

Food Commerce and Technology

Voltijd – Straks kun je als foodprofessional je tanden zetten in interessante uitdagingen voor de voedselindustrie, want achter elk hapje eten gaat een complete sector schuil.

Amsterdam, Delft

Landscape and Environment Management

Voltijd – Hoe tackelen we problemen rond ruimtegebrek en milieu in de stad? Na deze studie maak jij met vernieuwende oplossingen de stad groener en gezonder.

Delft

Luchtvaarttechnologie

Voltijd – Als luchtvaarttechnicus ga je de technologie van vliegtuigen, drones en ook van raceauto's en windturbines doorgronden en verder ontwikkelen.

Delft

Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Duaal – Na het afronden van dit (door de werkgever) betaald duaal opleidingstraject kun je met behulp van CT- en MRI-scans diagnostisch onderzoek verrichten.

Haarlem

Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Voltijd – Met behulp van bijvoorbeeld radioactieve stoffen, en röntgen- en bestralingsapparatuur draag je bij aan optimale diagnostiek en behandeling van patiënten.

Haarlem

Tuinbouw & Agribusiness

Voltijd – Zet straks je eigen onderneming op, of deel met internationale klanten jouw tuinbouwkennis, zoals je bevindingen met betrekking tot teelt en veredeling.

Delft

Tuinbouw & Agribusiness

Deeltijd – Jij voelt je helemaal thuis in de tuinbouw, maar toch kriebelt er iets. Met de deeltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness vergroot je jouw carrièreperspectieven.

Delft

Tuinbouwmanagement (Ad)

Voltijd – Wil je een stapje verder binnen de tuinbouw? Na deze tweejarige Associate degree bekleed je een managementfunctie, in binnen- of buitenland.

Delft

Verpleegkunde

Duaal – Al werkend leer je hoe je zelfstandig zorg kan verlenen, zodat mensen zowel fysiek als mentaal sterker worden.

Alkmaar, Amsterdam

Verpleegkunde

Voltijd – Eerst de mens, dan de zorg. Met de opleiding Verpleegkunde (hbo-v) leer je dat iemand meer is dan zijn medisch probleem.

Alkmaar, Amsterdam

Verpleegkunde

Deeltijd – De zorg wordt steeds complexer, en je wilt als professional een rol blijven spelen in dit proces. Dan is de deeltijdopleiding Verpleegkunde iets voor jou.

Alkmaar, Amsterdam

Werktuigbouwkunde

Voltijd – Na de opleiding Werktuigbouwkunde ben je een techneut die aan de basis staat van technologische ontwikkelingen en nieuwe producten.

Alkmaar

Werktuigbouwkunde

Deeltijd – Wil je je verder ontwikkelen, en machines en technische installaties ontwerpen, construeren en berekenen? Kies dan voor de deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde.

Alkmaar

Kies een duurzame opleiding die bij jou past

Als toekomstig student van één van de duurzaamheidsopleidingen van Hogeschool Inholland ontwikkel jij straks alles wat nodig is om innovatieve oplossingen te denken die de toekomstige wereld vooruit helpt. En dat kan binnen verschillende domeinen met verschillende duurzame opleidingen. Van bouwmanagement en luchtvaarttechniek tot labonderzoek. En van elektrotechniek tot tuinbouw. Welke opleiding past bij jou?

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228