Luchtvaarttechnologie voltijd

Studiekeuzecheck Luchtvaarttechnologie

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij Luchtvaarttechnologie er uit?

De Studiekeuzecheck van de opleiding Luchtvaarttechnologie bestaat uit één dagdeel. Je maakt een digitale toets waar onder andere wiskunde- en taalcomponenten in zitten. Om jezelf niet voor de gek te houden, is het slim om de toets zonder rekeningmachine te maken. Tijdens de opleiding mag je namelijk ook niet altijd gebruik maken van een rekenmachine.

De middag op school geeft je een beeld van wat je kunt verwachten van de opleiding en de beroepen waarvoor je wordt opgeleid. Je krijgt informatie over de opleiding en het werkveld, woont een college bij en maakt kennis met onze studenten en docenten. Naar aanleiding van jouw resultaten van de toetsen krijg je een advies. Indien je behoefte hebt aan het persoonlijk gesprek is dit mogelijk.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Nee, je hoeft niets voor te bereiden of mee te nemen.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Stuur dan een e-mail naar onderstaande contactpersoon.

Delft TOI.Delft@inholland.nl

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228