Luchtvaarttechnologie voltijd

Stuur gerust een mailtje als je vragen hebt over de opleiding!

Op de foto staan van links naar rechts: Ashlyn Parveen van Someren, Steven Le, Twan van der Hoorn, Niels Moenis, Caner Eryigit, Dion Kamst

 

Vraag V.S.V. Sipke Wynia

V.S.V. Sipke Wynia is de studievereniging van de opleidingen Aeronautical Engineering, Luchtvaarttechnologie en Precision Engineering.

De vereniging is op 19 september 1966 opgericht en bestaat dus meer dan 50 jaar! De bestuursleden en commissies organiseren studiereizen, excursies, gastcolleges en symposia.

Aeronautical Engineering, Luchtvaarttechnologie en Precision Engineering zijn unieke opleidingen in Nederland. De meeste studenten weten al vroeg dat ze een van deze opleidingen willen gaan volgen. Tijdens én na de opleiding heb je nauw contact met je studiegenoten, omdat je in heel specifiek werkveld terecht komt. Bezoek onze website voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in Aeronautical Engineering, Luchtvaarttechnologie of Precision Engineering en heb je vragen over de opleiding of het studentenleven? Wil je weten hoe het is om te studeren bij Hogeschool Inholland Delft? Stel gerust je vragen aan ons.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!