Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken voltijd

Studiekeuzecheck MBRT

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken er uit?

De Studiekeuzecheck bestaat uit 1 dagdeel. Op deze middag maak je kennis met de opleiding, docenten en medestudenten. We beginnen met een algemeen college met informatie over de opleiding en studeren op het hbo. Daarnaast volg je een college Nucleaire Geneeskunde en Wiskunde. We sluiten de colleges af met een digitale quiz over de gegeven lesstof. Zo krijg je een goed idee hoe het studeren bij de opleiding MBRT eruitziet en kan jij alvast checken of de opleiding echt bij je past.

Het kan zijn dat wij naar aanleiding van de online vragenlijst (die je al eerder hebt ingevuld) aanleiding zien om met je in gesprek te gaan. Dit gesprek is bedoeld om samen, in gesprek met een docent, nader te verkennen of de opleiding MBRT bij je past. Ook bespreken we wat je eventueel kunt doen om de aansluiting op de opleiding (nog) beter te maken. Dit gesprek vindt plaats aansluitend op de quiz en is in principe alleen voor de studenten die hiervoor worden uitgenodigd. Mocht je zelf de behoefte voelen om je studiekeuze nader te bespreken met een docent of student van de opleiding, dan is daar gelegenheid toe tijdens de afsluitende borrel.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Nee, je hoeft niets voor te bereiden. Wat je nodig hebt op de dag zelf is een potlood en pen zodat je notities kunt maken tijdens de colleges.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Stuur dan een e-mail naar: skc.MBRT@inholland.nl

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228