Sociaal Juridische Dienstverlening voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Sandy Bentvelzen

Mijn naam is Sandy Bentvelzen. Ik ben 16 jaar oud en ik zit op dit moment in mijn eerste jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening, op Inholland Rotterdam.

Ik heb voor deze opleiding op de havo gezeten. Ik vond het geweldig om te leren over wetten en regels bij het vak maatschappijleer, hierdoor ging ik eraan denken of de studie Sociaal Juridische Dienstverlening of HBO-Rechten misschien niet iets voor mij was. Om eerlijk te zijn heb ik best lang getwijfeld over welke studie ik precies wilde doen en welke studie het meest bij mij paste. Ik heb uiteindelijk voor de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gekozen, omdat dit voor mij de perfecte combinatie was van recht en sociale vakken. Inholland heeft mij bij deze keuze ook geweldig geholpen tijdens de open dagen en tijdens het proefstuderen. Ik heb bij het (individueel) proefstuderen een dag meegelopen met een student van Sociaal Juridische Dienstverlening, na deze dag wist ik zeker dat ik deze studie geweldig vond.

Ik heb voor Inholland gekozen, omdat ik de sfeer hier echt geweldig vind. De school is best groot, maar dat voelt niet zo. Ook krijg je de hoor- en werkcolleges met je eigen klas, dit maakte de overstap van de havo naar het hbo wel een stuk makkelijker. Je kan ook begeleiding krijgen als je bijvoorbeeld faalangst hebt, maar Inholland heeft ook in het eerste jaar workshops die ervoor zorgen dat je goed voorbereid je eerste jaar begint.

Ik vond het zelf heel fijn dat ik vragen kon stellen aan studenten die de opleiding deden die ik ook wilde doen. Door het stellen van vragen krijg je toch meer informatie over je studie en het kan je studiekeuze wat makkelijker maken. Ik hoop dat als jullie vragen hebben over de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening dan niet aarzelen om deze aan mij te stellen!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228