Sportkunde voltijd

Studiekeuzecheck Sportkunde

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij Sportkunde er uit?

De Studiekeuzecheck van de opleiding Sportkunde bestaat uit één dagdeel. De middag op school geeft je een beeld van wat je kunt verwachten van de opleiding en de beroepen waarvoor je wordt opgeleid. Je krijgt informatie over de opleiding en het werkveld tijdens een centrale opleidingspresentatie, woont een theorie/werkcollege bij, gaat aan de slag met een projectopdracht en maakt kennis met onze studenten en docenten. Na de lessen krijgen sommige deelnemers een kort individueel adviesgesprek over hun resultaten.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Nee, je hoeft niets voor te bereiden.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Stuur dan een e-mail naar de Centrale Studentenadministratie via csa@inholland.nl.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228