Luister via iTunes Luister via Spotify Luister via Soundcloud

Werken bij Inholland Podcast

Wil jij je laten inspireren door bijzondere verhalen van onze collega's? Volgen ze hun hart? Van welke fouten hebben ze geleerd? Hoe zetten ze door? Wat willen ze aan je meegeven?

Rudy Nicola interviewt collega's van Inholland hierover en vraagt ze het hemd van hun lijf. Luister via de website of via één van de podcastapps, zoals iTunes, Spotify of Soundcloud. En, abonneer je! 

Erno Pickee

In deze aflevering gaat Rudy Nicola in gesprek met docent Business Studies, Erno Pickee.

Waar is zijn liefde voor onderwijs ontstaan? Wat moeten studenten meekrijgen na een samenwerking met Erno? Welke rol speelt zijn persoonlijke missie in zijn werkzaamheden? Wat kan er beter in het onderwijs? En hoe staat hij erbij tijdens de reünie in 2040?

Erik Laan

Erik is docent bij de opleiding Luchtvaarttechnologie in Delft. Naast zijn baan als docent is hij ook consultant voor grote bedrijven wereldwijd. 

Waar komt zijn passie voor ruimtevaart vandaan? Hoe is het om hybride docent te zijn en een eigen bedrijf te combineren met het docentschap? En wat moeten studenten meekrijgen na een samenwerking met Erik? 

Marion Veenstra

In deze aflevering luister je naar docent Business, IT & Management bij Inholland Alkmaar, Marion Veenstra.

Waarom is zij docent geworden? Wat zijn haar drijfveren? Welke dingen leert zij van studenten? Hoe staat zij haar mannetje bij de opleiding? Wat kan er beter in het onderwijs? En wat is de gemene deler in alles wat zij doet?

Peter Kruys

In deze aflevering luister je naar teamleider Social Work bij Inholland Rotterdam, Peter Kruys.

We hebben het onder andere over zijn overstap van docent naar teamleider, middenin coronatijd. Ook over zijn visie op onderwijs, want hij is behoorlijk kritisch op de hedendaagse lokalen. En wat zeggen zijn collega's over Peter?