Onze collega's

Dit zijn wij. Wie ben jij?

Het zijn onze collega’s die onze studenten begeleiden naar de banen van morgen. Dat doen zij onder andere door nauw samen te werken met de beroepspraktijk en collega's uit andere vakgebieden. Maar wie is de persoon áchter de collega?​

Onze collega´s zijn sterke persoonlijkheden, die durven te staan voor wie ze zijn. En die weten dat ze élkaar nodig hebben, met ieder hun eigen drijfveren en kwaliteiten, om maatschappelijke vraagstukken op te lossen voor een duurzame, gezonde en creatieve samenleving.

Daarom zorgen wij voor een veilige en persoonlijke werkomgeving waarin iedere collega zich als uniek mens kan laten zien én horen. Door onze krachten te bundelen, maken we samen het verschil.

De persoonlijke werkplek van...

De steeds veranderende wereld zet ons op scherp. Sinds maart 2020 werken onze collega’s vanwege corona voornamelijk thuis. En het ziet ernaar uit dat dit nog wel even zo blijft. Het vergt een nieuwsgierige blik, doorzettingsvermogen en flexibiliteit van ons allemaal om hiermee om te gaan.

In de serie ''De persoonlijke werkplek van..'' laten we je kennismaken met onze collega’s, die graag hun persoonlijke verhaal, werkplek en thuiswerktips met jou delen. 

 

 

#Ditbenik

Als 19-jarige verhuisde Teffany Kartopawiro van Suriname naar Nederland, om van haar passie voor dieren haar beroep te maken. Met haar drive naar verduurzaming in combinatie met ondernemerschap ontwikkelde ze zich tot onderzoeker. Daarbij leidt ze de student van morgen op.   

#Ditbenik

Maak kennis met Elles van Asseldonk. Gedreven om dingen te maken en te ontdekken. Door te experimenteren, onderzoeken en ruimte te creëren voor creativiteit gaat zij op zoek naar waardevolle en duurzame oplossingen. Samen met studenten die zij in hun kracht zet. Wie is Elles? En hoe versterken creativiteit en het maken van kunst het lesgeven in critical thinking?

#DitBenIk

Als reisexpert én docent Tourism Management deelt Miranda haar ervaringen uit de toerismebranche met onze studenten. Ze coacht studenten bij hun eigen reis van ontwikkeling tijdens hun studie. Zo kunnen ook zij straks als professional aan de slag om de wereld nog verder te ontdekken. Wie is Miranda? Waar komt haar passie voor avontuur en het onderwijs vandaan?

#DitBenIk

In #ditbenik staat elke maand één van onze collega’s centraal. Dit keer Jos van Dam, bouwmanager én docent Bouwkunde en Vastgoedmanagement. Hij deelt graag zijn passie en ervaringen uit het werkveld, direct met onze studenten, zodat ook zij als professional worden klaargestoomd voor het vak. Wie is Jos? Wat drijft hem persoonlijk, als professional én als docent?

Collega's vertellen

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!