Onze collega's

Dit zijn wij. Wie ben jij?

Het zijn onze collega’s die onze studenten begeleiden naar de banen van morgen. Dat doen zij onder andere door nauw samen te werken met de beroepspraktijk en collega's uit andere vakgebieden. Maar wie is de persoon áchter de collega?​

Onze collega´s zijn sterke persoonlijkheden, die durven te staan voor wie ze zijn. En die weten dat ze élkaar nodig hebben, met ieder hun eigen drijfveren en kwaliteiten, om maatschappelijke vraagstukken op te lossen voor een duurzame, gezonde en creatieve samenleving.

Daarom zorgen wij voor een veilige en persoonlijke werkomgeving waarin iedere collega zich als uniek mens kan laten zien én horen. Door onze krachten te bundelen, maken we samen het verschil.

Docent en Onderzoeker van het jaar

Jaarlijks wordt tijdens de Dag van het Onderwijs & Onderzoek bekend gemaakt welke Hogeschool Inholland collega’s door collega’s en studenten zijn verkozen tot Docent en Onderzoeker van het jaar. Zij worden in de schijnwerpers gezet omdat zij een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Ontdek meer

#Ditbenik

In #ditbenik staat elke maand één van onze collega’s centraal. In deze video is dat Teffany Kartopawiro. Als 19-jarige verhuisde Teffany van Suriname naar Nederland, om van haar passie voor dieren haar beroep te maken. Met haar drive naar verduurzaming in combinatie met ondernemerschap ontwikkelde ze zich tot onderzoeker. Daarbij leidt ze de student van morgen op.   

Bekijk de serie #Ditbenik 

De hybride (parttime) docent

Overweeg jij jouw vak te combineren met een baan als parttime docent? Ben je nieuwsgierig naar de begeleiding, tijdsinvestering en hoe je dit op een prettige manier kan combineren? In onze serie ‘’De hybride (parttime) docent’’ laten we je kennismaken met onze collega’s die graag hun persoonlijke ervaringen en tips met jou delen.  

Bekijk de serie

De persoonlijke werkplek van...

De steeds veranderende wereld zet ons op scherp. Sinds maart 2020 werken onze collega’s vanwege corona voornamelijk thuis. En het ziet ernaar uit dat dit nog wel even zo blijft. Het vergt een nieuwsgierige blik, doorzettingsvermogen en flexibiliteit van ons allemaal om hiermee om te gaan.

In de serie ''De persoonlijke werkplek van..'' laten we je kennismaken met onze collega’s, die graag hun persoonlijke verhaal, werkplek en thuiswerktips met jou delen. 

 

 

Werken bij Inholland podcast

Onze docenten staan centraal bij de podcastserie ‘Rondje om.’ In deze aflevering gaat onze podcastmaker Rudy Nicola in gesprek met Erno Pickee, docent Business Studies.

Waar is zijn liefde voor het onderwijs ontstaan? Wat wil hij zijn studenten meegeven? Welke rol speelt zijn persoonlijke missie in zijn werkzaamheden?

Luister alle podcasts 

Collega's vertellen

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!