Persoonlijk en
dichtbij, met
diversiteit als kracht

Inholland als werkgever

Als je komt werken bij Inholland, dan ervaar je dat studenten én collega's bij ons centraal staan. Samen creëren we een vertrouwde leer- en werkomgeving waarin iedereen zich thuisvoelt. Persoonlijk en vooral ook dichtbij. Bij ons krijg je de ruimte om je zowel professioneel als persoonlijk te blijven ontwikkelen, in elke rol en op elk niveau. Zo ben jij een inspirerend rolmodel voor onze studenten (en zij voor ons) en blijf je relevant in een continu veranderende wereld.

Onze thema's: duurzaam, gezond en creatief

Op onze acht locaties verspreid over de Randstad, van de kop van Noord-Holland tot de Drechtsteden, moedigen we onze studenten aan om door te groeien tot zelfverzekerde professionals. Die zich niet alleen in hun vakgebied, maar ook als mens ontwikkelen. Die nieuwsgierig en wendbaar zijn in een snel veranderlijke wereld en zo de samenleving duurzamer, gezonder en creatiever maken.

Onderwijs en onderzoek

Vanuit een veilige basis krijgen onze studenten alle ruimte hun talenten te ontdekken en bereiden we ze voor op de banen van de toekomst. Dit doen we met een breed hbo-onderwijsaanbod en praktijkgericht onderzoek, gefocust op verschillende interessegebieden: van gezondheidszorg tot economie, en van techniek tot onderwijs. Hierbij houden we altijd rekening met de ontwikkelingen in de beroepspraktijk.

Jezelf durven zijn

Onze docenten en collega's van de stafdiensten leggen de lat hoog. Voor onze studenten, voor elkaar én voor zichzelf. Om steeds het maximale uit onszelf, uit anderen én de wereld te halen. In deze continu veranderende wereld heb je moed nodig om je jezelf kwetsbaar op te stellen en je mening te durven aanpassen. En lef te hebben om kritisch te blijven, dingen uit te proberen en je gevoel te volgen. Constant blijven zoeken, vallen, opstaan en doorgaan. Leren = durven

Onze verbinding met het werkveld

De constant veranderende wereld zet ons op scherp. We hebben een open blik naar alles wat er om ons heen gebeurt en staan dichtbij het werkveld. Hierdoor zijn we in staat om snel in te spelen op mooie kansen, maatschappelijke uitdagingen en technologische ontwikkelingen. Deze weten we te vertalen naar onze leer- en werkomgeving. Binnen en buiten de school zoeken we verbinding met creatieve talenten en dagen elkaar daarbij uit. Zo blijven we relevant in een veranderende wereld.

Lees meer over Samenwerken

Ons actuele vacatureaanbod

Bekijk de vacatures

Zeven redenen om bij ons te komen werken

  1. De ruimte om jezelf te ontwikkelen als specialist uit het werkveld naar docent in dit specialisme. Of om beide werelden te combineren en bij onze hogeschool te werken als parttime docent.
  2. Bij ons staan onze studenten en collega’s centraal. Je bent geen nummer, maar een mens. Samen maken we het verschil! 
  3. Onze maatschappelijke thema’s zijn duurzaam, gezond en creatief. Wij leiden onze studenten op tot zelfbewuste professionals die de samenleving duurzamer, gezonder en creatiever maken.
  4. Divers in opleidingen, locaties én mensen. Bij ons kun je jezelf zijn.
  5. Op onze hogeschool blijf je relevant in een continu veranderende wereld. Onder andere door onze samenwerking met het werkveld.
  6. Bij ons blijf je een leven lang leren. Durf je kansen te pakken! We stimuleren jouw ontwikkeling met een ruim aanbod aan cursussen en trainingen.
  7. Onze collega's beoordelen onze hogeschool als werkgever met een 7,6.

Laat zien wie je bent!

We kennen je bij naam

Bij ons staan onze studenten en collega’s centraal. Je bent geen nummer, maar een mens. Een mens die we aanmoedigen om zichzelf te zijn en die we tegelijk uitdagen verder te groeien.
Lees meer over Persoonlijk en dichtbij

Je kunt bij ons jezelf zijn

We zijn nieuwsgierig naar jou: wie je bent, waar je vandaan komt, wat je graag doet en waar je voor staat. Bij ons mag én kun je echt jezelf zijn. We staan open voor elkaars wereld en hechten grote waarde aan diversiteit en inclusiviteit. Dat voel en ervaar je overal binnen onze hogeschool.

Leren = durven

In de steeds veranderende wereld heb je moed nodig om je jezelf kwetsbaar op te stellen, je mening aan te passen en kritisch te blijven. We moedigen je aan om dingen uit te proberen en je hart te volgen.
Lees meer over Leren = durven

Samen maken we het verschil

Groeien doe je zelf, maar je staat er niet alleen voor. Je hebt elkaar daarin zelfs nodig. Daarom moedigen we je aan om de verbinding met elkaar te zoeken. Ontdek de mens achter jouw collega en stimuleer elkaar om te reflecteren en samen te ontdekken, weten en delen.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!