Luister via iTunes Luister via Spotify Luister via Soundcloud

Inholland Podcast

Wil jij je laten inspireren door bijzondere verhalen van onze studenten en afgestudeerden? Volgen ze hun hart? Van welke fouten hebben ze geleerd? Hoe zetten ze door? Wat willen ze aan je meegeven?

Rudy Nicola interviewt spraakmakende studenten en afgestudeerden van Inholland hierover en vraagt ze het hemd van hun lijf. Luister via de website of via één van de podcastapps, zoals iTunes, Spotify of Soundcloud. En, abonneer je! 

Annabelle Blommert

S03E03

In deze aflevering staat Verpleegkunde-student Annabelle Blommert centraal. Op dit moment zit ze midden in haar stage en heeft ze de uitdagingen. Hoe gaat ze daar mee om? Daarnaast hebben we het over dromen, studieschuld en het kiezen van de juiste studie.

Sieb Kroeske

S03E02

In deze aflevering luister je naar docent radio- en muziekmanagement bij de opleiding Creative Business, Sieb Kroeske. Na 18 jaar vertrekt hij bij Inholland en gaat hij met pensioen. Hoe weet hij studenten te raken en te inspireren? Waar is hij het meeste trots op? Wat wil hij Inholland meegeven? Wat zeggen (oud) studenten over hem? En welk liedje omschrijft 18 jaar Inholland?

Linde Stellaard

S03E01

In deze aflevering; Linde Stellaard, student aan de Pabo bij Inholland Den Haag. Hoe is het om voor de eerste keer voor de groep te staan? Welke eigenschappen moet je echt in je hebben om leerkracht te worden? Hoe regel je een stage in Curaçao? En zijn Linde’s raptalenten een goede manier om kennis over te dragen?

Podcast over duurzaamheid

SPECIAL

Welke studenten maken met hun duurzaamheidsprojecten het verschil voor de dag van morgen? Wat houden die projecten in? Wat is het achterliggende verhaal? En hoe dragen ze hiermee bij aan een duurzame toekomst? Dat en meer, zoals handige ‘duurzaamheidtips’ van onze gasten, hoor je in deze podcast over duurzaamheid!

Planet Texel

SPECIAL

Associate lector Fred Gardner en projectleider Jos van Dam vertellen over het ontstaan van Planet Texel. Studenten Nienke, Daan en Wessel laten hun licht schijnen over de samenwerking tussen meerdere opleidingen. Docent Ted van der Klaauw deelt zijn ervaringen. En Texelaars Pepijn Lyklema en wethouder Hennie Huisman kijken naar de toekomst van een zelfvoorzienend Texel.

Tim Vreeburg

S02E02

Inholland-docenten staan centraal bij de nieuwe podcastserie ‘rondje om.’ In de eerste aflevering luister je naar Sportkunde-docent Tim Vreeburg. Hoe is hij docent geworden? Wat zeggen studenten over Tim? Leert hij zelf iets van studenten? En wat is zijn visie op het onderwijs van de toekomst?

Elvira Koomen

S02E01

Sportkunde-student Elvira liep stage bij een Balinese school voor kinderen met een mentale beperking. Hoe ging ze om met een andere taal en cultuur? En wat moet je regelen voordat je op internationale stage gaat?

Erik Mus

S01E06

Hij fietste ruim 22 uur over de monsterrit Styrkeprøven in Noorwegen. Als geen ander weet communicatiestudent Erik Mus zijn grenzen te verleggen. Naast zijn studie is hij creative producer bij Tosti Creative en werkt hij samen met toonaangevende merken. Hoe combineert hij een drukke baan met zijn opleiding? Wat wordt zijn nieuwe sportieve uitdaging na de lange fietstocht? En hoe kwam hij terecht bij z’n stageplek?

Erik Hendriks

S01E05

Erik Hendriks is docent bij de opleiding Business Studies. In de deze aflevering van de Inholland Podcast geeft hij zijn beste tips op het gebied van netwerken en carrière. Hoe blijf je flexibel in een veranderende wereld? Wie heeft de meeste indruk op hem gemaakt? Hoe kun je je hart blijven volgen? En hoe doet Erik dat zelf?

Benjamin Hulsman

S01E04

Benjamin Hulsman is afgestudeerd bij de opleiding Creative Business. Hij is de frontman van de band Peperbek, is onderdeel van het DJ duo Born in July, organiseert de dikste feesten en werkt samen met Maan en Vinchenzo als online manager bij het muzieklabel 8Ball Music/Dino Music. Hoe krijgt hij dit allemaal voor elkaar? Hoe organiseer je de beste events? Is zijn droom optreden met Peperbek op een festival of als dj-duo in Ibiza? En welke tips geeft hij de studenten van Inholland?

Anne Albers

S01E03

Naast student Landscape and Environment Management is Anne Nederlands Kampioen golfsurfen, liep ze stage in Mozambique, doet aan paaldansen, paardrijden en hiking, gaat ze afstuderen in Frans-Polynesië en heeft ze een hart voor duurzaamheid. Kortom, hoe combineert ze dit alles in haar drukke leven? Je hoort het in in deze podcast met Anne Albers! 

Jeffrey Frugte

S01E01

Jeffrey Frugte, alias Hollt, studeerde in 2018 af met een 10 bij de opleiding E-music. Ook tekende hij bij het bookingskantoor Anna Agency. Een agency met o.a. Afrojack en Kriss Kross Amsterdam. Waarom kreeg hij een 10? Wat zijn de belangrijkste leermomenten? In de eerste aflevering van de Inholland Podcast vertelt hij zijn verhaal.