Welkom bij Hogeschool Inholland. Leuk dat je voor een opleiding bij ons hebt gekozen!

Starten met studeren in september

Starten met een hbo-opleiding kan in deze gekke tijd anders en misschien spannend zijn. We doen er alles aan om te zorgen dat jouw start in september goed en vlot verloopt. Via de website, je opleiding, de MyStart-app en ons intranet Iris houden we je op de hoogte. Zo begin je goed voorbereid aan je studie én je studentenleven!

Jouw onderwijs vanaf september

Als jij straks in september start en de positieve ontwikkelingen rondom het coronavirus zetten door, dan heb je weer gewoon les in onze gebouwen en hoef je in de klaslokalen geen afstand meer te houden. We verwachten dat er nog een paar coronamaatregelen zullen zijn, waaronder de 1,5 meter afstand.

Persoonlijk contact en begeleiding

Uiteraard volg je alle vakken die horen bij de opleiding. Afgelopen jaar heeft ons geleerd dat er met online onderwijs veel mogelijk is. Niet alles hoeft in onze gebouwen plaats te vinden. We kijken dan ook heel goed; wat doen we straks fysiek en wat kunnen we digitaal blijven doen. Persoonlijk contact en begeleiding is hierbij belangrijk, zeker bij de start van je opleiding. Je hebt straks veel contact met je docenten, studieloopbaanbegeleider en medestudenten.

Lees de verhalen van onze studenten

Iris, jouw persoonlijke platform

Ben je benieuwd naar je introductieweek? En hoe jouw eerste weken als student eruitzien? Alle handige informatie over je studie vind je op Iris, jouw persoonlijke platform. Maak je profiel aan en vink aan wat je leuk of interessant vindt. Hierna krijg je meteen een handig overzicht met alle activiteiten die we organiseren, online en op jouw Inholland-locatie. Ook zie je wie er van je studiegenoten naar welke (introductie)activiteiten gaan, dus je hebt meteen contact. Zo maak je kennis met de wereld rond je studie, leer je Inholland kennen én ontmoet je andere studenten. En weet je al bij de start van het nieuwe studiejaar de weg en elkaar te vinden!

Ga naar Iris

MyStart-app

Is je inschrijving al compleet? In de MyStart-app zie je wat je nog moet regelen. Je vindt er ook alle informatie over de start van jouw nieuwe studie, zoals je introductieprogramma, jouw studiematerialen en handige contactgegevens.

Download de MyStart-app

Proef de sfeer van onze locaties

Alkmaar

Amsterdam & Diemen

Delft

Den Haag

Dordrecht

Haarlem

Rotterdam