Welkom bij Hogeschool Inholland. Leuk dat je voor een opleiding bij ons hebt gekozen!

Starten met studeren in september

Starten met een hbo-opleiding kan in deze gekke tijd anders en misschien spannend zijn. We doen er alles aan om te zorgen dat jouw start in september goed en vlot verloopt. Via de website, je opleiding, de MyStart-app en ons intranet Iris houden we je op de hoogte. Zo begin je goed voorbereid aan je studie én je studentenleven!

Het onderwijs vanaf september

Als jij straks in september start, is de kans groot dat we nog te maken hebben met maatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat we met een maximum aantal mensen in de gebouwen aanwezig mogen zijn. Starten met studeren gaat dus grotendeels online. De gezondheid van studenten en collega's staat voorop.
Bekijk onze coronamaatregelen op locatie

Online en op locatie

Uiteraard kun je alle vakken volgen die horen bij de opleiding. Sommige online, andere in de gebouwen van onze hogeschool. Persoonlijk contact en begeleiding is hierbij belangrijk, zeker bij de start van je opleiding. Je hebt straks veel contact met je docenten, studieloopbaanbegeleider en medestudenten via online kanalen en in kleine groepjes in onze gebouwen.

Benieuwd hoe dit straks gaat?

Lees de ervaringen van onze studenten

Online Open Dag Is Live
Iris Inholland

Iris, jouw persoonlijke platform

Ben je benieuwd naar je introductieweek? En hoe jouw eerste weken als student eruitzien? Alle handige informatie over je studie vind je op Iris, jouw persoonlijke platform. Maak je profiel aan en vink aan wat je leuk of interessant vindt. Hierna krijg je meteen een handig overzicht met alle activiteiten die we organiseren, online en op jouw Inholland-locatie. Ook zie je wie er van je studiegenoten naar welke (introductie)activiteiten gaan, dus je hebt meteen contact. Zo maak je kennis met de wereld rond je studie, leer je Inholland kennen én ontmoet je andere studenten. En weet je al bij de start van het nieuwe studiejaar de weg en elkaar te vinden!

Ga naar Iris

mystartv4.jpg

MyStart-app

Is je inschrijving al compleet? In de MyStart-app zie je wat je nog moet regelen. Je vindt er ook alle informatie over de start van jouw nieuwe studie, zoals je introductieprogramma, jouw studiematerialen en handige contactgegevens.

Download de MyStart-app

Proef de sfeer van onze locaties

Alkmaar

Amsterdam & Diemen

Delft

Den Haag

Dordrecht

Haarlem

Rotterdam

Studeren in tijden van corona, hoe doe je dat?

We realiseren ons dat jij, en je ouders, daar veel vragen over hebben.
We hebben de meestgestelde vragen op een rijtje gezet.

Bekijk de FAQ