Onze ICT-opleidingen

Zelf robots bouwen? Apps ontwerpen of klanten helpen aan het beste ICT-systeem voor hun bedrijf? Bekijk en vergelijk hieronder onze ICT-opleidingen voor het hbo en ontdek wat bij je past.

10 opleidingen

Applied Mathematics / Data Science (EN)

Voltijd – Interested in math, data, IT and solving puzzles? Then Applied Mathematics / Data Science is the programme for you.

Amsterdam

Business IT & Management

Voltijd – Geen organisatie kan zonder een goed werkend informatiesysteem. Als ICT'er ben jij verantwoordelijk voor een goede en actuele informatievoorziening.

Alkmaar, Amsterdam

Business IT & Management

Deeltijd – Wil je je verder ontwikkelen tot sleutelrol die businesswensen vertaalt naar IT-mogelijkheden? Dan is de deeltijdopleiding Businness It & Management iets voor jou.

Amsterdam

Cybersecurity (Ad)

Voltijd – Met de tweejarige Ad Cybersecurity op zak, kun je gelijk aan de slag en bedrijven helpen om zich zo goed mogelijk digitaal te beschermen.

Amsterdam

Cybersecurity (Ad)

Deeltijd – Na deze tweejarige opleiding, ben jij straks de spin in het web als het gaat om digitale veiligheid en bescherming van medewerkers en apparaten.

Amsterdam

Informatica

Voltijd – Als je mee wilt werken aan de ontwikkeling en realisatie van de nieuwste ICT-toepassingen, dan is Informatica de opleiding die je zoekt.

Haarlem

Information Technology (EN)

Voltijd – Are you interested in coding and security? Do you like to design apps? The Information Technology programme could be the perfect programme for you.

Haarlem

IT Service Management (Ad)

Voltijd – De tweejarige Associate degree IT Service Management leidt je op tot de onmisbare ICT'er, die bedrijfsprocessen draaiende houdt en snelle oplossingen heeft.

Amsterdam

IT Service Management (Ad)

Deeltijd – Na deze tweejarige opleiding werk jij straks in een sleutelpositie op en rond een service desk of andere belangrijke rollen rond IT Service Management.

Amsterdam

Technische Informatica

Voltijd – Tijdens de opleiding Technische Informatica leer je technische ICT-systemen en systemen voor technische producten ontwerpen en ontwikkelen.

Alkmaar

Kies een ICT-studie die bij jou past

Zelfrijdende auto’s, intelligente gebouwen en zelfregulerende zonnepanelen ontwerpen en bouwen. Met jouw technische achtergrond en creatieve brein ben je klaar om jezelf optimaal te ontwikkelen binnen de wondere wereld van ICT. Met één van onze ict-opleidingen aan het hbo leer je alles over ontwikkelen en programmeren. Maar ook over het aansturen, koppelen, beheren en monitoren van devices. Of ga binnen het bedrijfsleven aan de slag als ontwikkelaar, adviseur of als leidinggevende.

Bedrijven zijn blij met je, want jij speelt een sleutelrol en zorgt ervoor dat ICT-systemen helemaal ‘up and running’ zijn. Van overheden, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen tot banken: door het voltooien van een ICT-studie van Hogeschool Inholland word jij die onmisbare probleemoplosser waar iedereen op zit te wachten.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228