Onze maatschappelijke opleidingen

Met een van de maatschappelijke opleidingen van Inholland sta jij als professional voor anderen klaar. Tijdens een opleiding Social Work of Pedagogiek ontwikkel jij jezelf tot iemand die anderen helpt, op een moment dat dit heel erg welkom is.

Bekijk en vergelijk hieronder onze maatschappelijke opleidingen en ontdek wat bij je past.

8 opleidingen

Dier in de Duurzame Samenleving (Dier- en Veehouderij)

Voltijd – Heb jij oog voor het dier en de functie die het heeft in ons dagelijks leven? Dan is Dier in de Duurzame Samenleving een interessante opleiding voor jou.

Delft

Pedagogiek

Voltijd – Als kinderen of jongeren hulp of bescherming nodig hebben, dan komen ze bij een brede sociale professional als jij. Je weet namelijk hoe hun leefwereld in elkaar zit.

Amsterdam

Pedagogiek

Deeltijd – Werk je al met kinderen of jongeren en wil je jezelf verder uitdagen? Start dan met de deeltijdopleiding Pedagogiek van Inholland en word hbo-pedagoog.

Amsterdam

Pedagogisch Educatief Professional (Ad)

Deeltijd – Wil je doorgroeien in je functie als onderwijsassistent of pedagogisch medewerker? Volg dan de tweejarige opleiding Ad PEP in deeltijd.

Den Haag, Dordrecht, Haarlem

Sociaal Juridische Dienstverlening

Voltijd – Als sociaaljuridisch medewerker adviseer en begeleid je particulieren en organisaties, zoals Bureau Halt, over de Nederlandse wet- en regelgeving.

Den Haag, Rotterdam

Sociaal Juridische Dienstverlening

Deeltijd – Heb je al ervaren wat de sociale impact van juridische uitspraken kan zijn, maar zoek je meer verantwoordelijkheid? Dan is de deeltijdopleiding SJD iets voor jou.

Rotterdam

Social Work

Voltijd – Mensen die dreigen meer en meer geïsoleerd komen te staan, hebben sociaal werkers nodig die hen aanmoedigen om zelf de teugels in handen te nemen.

Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam

Social Work

Deeltijd – Leer tijdens de deeltijdopleiding hoe je als sociaal werker mensen kunt ondersteunen en begeleiden, zodat ze de regie over hun leven terugkrijgen.

Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam

Kies een maatschappelijke opleiding die bij jou past

Met een van onze maatschappelijke opleidingen of een opleiding maatschappelijk werk hbo draag jij je steentje met jouw empathie en doorzettingsvermogen. Bijvoorbeeld in jouw rol als sociaal werker of pedagogisch medewerker. Je bent een geboren luisteraar en een echte handen-uit-de-mouwen steker met een sterk moreel kompas.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228