Carrièrekansen in de tuinbouw

Werken in de tuinbouw is heel divers en uitdagend. Er zijn veel verschillende functies waarin jij dagelijks kunt bijdragen aan de koppositie van onze sector. Denk aan Teeltspecialist, Assistent Veredelaar of Teamleider productie. Binnen de Agri-business vind je functies als Internationaal Salesmanager, Verkoop Binnendienst, coördinator Logistiek of Productmanager. 

In samenwerking met 21 toonaangevende bedrijven in de internationale tuinbouw bieden wij mooie vacatures aan, waarin jij de mogelijkheid krijgt om jouw baan te combineren met één van deze deeltijdopleidingen bij Inholland Delft. Kijk snel bij vacatures en pak deze unieke kans!

Kom 6 april naar de Open Dag

Meld je aan!

Bekijk alvast het programma

Officieel erkende 2-jarige brancheopleiding voor en door de glastuinbouwsector

Ben jij op zoek naar een uniek ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding waarbij eigen vraagstukken centraal staan? Volg dan de tweejarige Brancheopleiding Glastuinbouw met als specialisatie Teelt of Bedrijfsvoering. Je leert van én met elkaar; de bijeenkomsten vinden plaats bij deelnemers op locatie.

Bezoek de opleidingspagina

 

Wil jij een volledig hbo-diploma, maar niet terug naar de schoolbanken?

Dan hebben wij de oplossing voor jou: werken in combinatie met de deeltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness vanuit Hogeschool Inholland Delft. Een unieke opleiding die grotendeels plaatsvindt in de praktijk: het bedrijf, de business en de keten waarin jij werkt of gaat werken. Wil jij meer weten over deze opleiding die Inholland Delft biedt? 

Bezoek de opleidingspagina

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Martijn Haas
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Martijn
T: 06 11127371 | 088 466 30 30
E: martijn.haas@inholland.nl

Kayleigh Ammerlaan is dit jaar gestart met de brancheopleiding Glastuinbouw. In een video van Kasgroeit vertelt zij enthousiast over haar motivatie en de toegevoegde waarde van de opleiding voor haar ontwikkeling.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228