Corona en blended onderwijs

Duits voor de tuinbouwsector (taaltraining)

Ondanks de opmars van de Engelse taal wordt er in Duitsland én in Duits sprekende landen tijdens zakelijke gesprekken het liefst Duits gesproken. Daarom is het extra belangrijk om op dit vlak een goede gesprekspartner te zijn. Met een goede beheersing van de Duitse taal kun jij jezelf als medewerker in de agri-business en tuinbouwsector dan ook flink onderscheiden. 

In deze praktijkgerichte taaltraining Duits voor de tuinbouwsector neemt de ervaren docent Retta van Groeningen jou in 15 bijeenkomsten mee in de belangrijkste Duitse taalvaardigheden gericht op de tuinbouwsector. Samen met jouw mededeelnemers ga je op interactieve wijze aan de slag met spreekvaardigheid, schrijfvaardigheid, luistervaardigheid en leesvaardigheid. Specifieke tuinbouwonderwerpen die aan bod komen, zijn o.a. klantencontacten via telefoon en e-mail, het voeren van vakinhoudelijke gesprekken, beursplannen, marketing en sales en (inter)culturele verschillen en kennis van het Duitse (zaken)leven. Er worden veel actuele cijfers en nieuwsberichten uit de Duitse groene sector gebruikt, die jij direct kunt benutten in jouw dagelijkse communicatie met Duitse relaties.

Na afloop van deze taaltraining heb jij de Duitse zakencultuur beter leren kennen en ben je als volwaardig gesprekspartner helemaal klaar om jouw business met onze oosterburen verder uit te bouwen.

Lees meer over de taaltraining Duits voor de tuinbouwsector

niveau
hbo
duur
15 bijeenkomsten in 2,5 maand
locatie
Delft

Interesse in deze training? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de trainingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Martijn Haas
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Martijn
T: 06 11127371 | 088 466 30 30
E: martijn.haas@inholland.nl

Is dit de training voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven