Opleiding Glastuinbouw

Vergroot jouw kennis en vaardigheden binnen de glastuinbouwsector

Technologische ontwikkelingen, milieueisen, het nieuwe telen en goed werkgeverschap hebben de nodige impact op het werken in de glastuinbouw. Goed gekwalificeerde medewerkers die meegroeien met deze veranderingen zijn dan ook van groot belang. Om deze ontwikkelingen bij te benen biedt Inholland Academy de tweejarige opleiding Glastuinbouw.

Persoonlijk ontwikkeltraject
De opleiding Glastuinbouw is een persoonlijk ontwikkeltraject en richt zich op medewerkers uit de glastuinbouwsector die zich verder willen ontwikkelen in of naar de rol van teeltspecialist, bedrijfsleider of teamleider. Uniek aan de opleiding is dat je onderweg begeleid wordt door een persoonlijke leercoach. Je stemt met hem of haar jouw eigen leerdoelen af en kiest na een algemene module het vervolg van je leerroute: Teelt of Bedrijfsvoering.

Eigen werkplek
De opleiding is sterk gericht op de eigen werkplek. Je gaat aan de slag met problemen en situaties die zich in jouw dagelijkse praktijk voordoen. Leren en werken gaan hierdoor vloeiend in elkaar over. Met hulp van 1-op-1 begeleiding van de leercoach ontstaat zo de meest efficiënte en effectieve manier om jezelf te ontwikkelen. Bijkomend voordeel is dat jouw werkgever direct een positief effect ziet op jouw productiviteit en de bedrijfsprestaties. 

Diploma
Wanneer je de gehele opleiding hebt afgerond, ontvang je het diploma Glastuinbouw Teelt of Bedrijfsvoering.

Lees meer over de opleiding Glastuinbouw

niveau
hbo (associate degree)
duur
2 jaar
locatie
Den Haag en eigen locatie

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Rowena Smit voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Cinta Peerdeman:

Vraag het Cinta
T: 06 1527 9308
E: cinta.peerdeman@inholland.nl 

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven