Leergang Smart Horticulture

Start

donderdag 1 oktober 2020


Locatie bijeenkomsten

World Horti Center
Europa 1
2672 ZX  Naaldwijk, Westland

Workshop op locatie

in overleg mogelijk, neem contact met ons op

Duur

ca. 6 maanden, 8 bijeenkomsten van 16:00 - 21:00 uur, inclusief half uur diner.
Plus één workshop op locatie van één dagdeel. Tussen de bijeenkomsten krijg je diverse huiswerkopdrachten mee.

Studiebelasting

totale studiebelasting bedraagt ca 75 uur

 

Waardepapier

certificaat

Investering

€ 2.950*
* Als deelnemer aan de leergang Smart Horticulture kom je in aanmerking voor een Colland subsidie: per deelnemer wordt maximaal € 1.250 aan subsidie verleend per jaar.

* De Smart Horticulture Leergang is ontstaan vanuit het Smart Horticulture Netwerk georganiseerd door Berenschot (https://www.netwerksmarthorticulture.nl/). De leden van dit netwerk krijgen € 500 korting wanneer ze deelnemen aan de cursus. Graag in het opmerkingenveld (aan het einde van het inschrijfformulier) dit vermelden. Na controle van je lidmaatschap wordt de korting doorberekend op de cursusprijs.

NB: Scholingskosten fiscaal aftrekbaar of in termijnen betalen? Lees verder! 


Type

leergang


Niveau

mbo+/hbo

Samenwerking

De leergang Smart Horticulture is een samenwerking tussen Berenschot en Inholland Academy.

Docenten

Je krijgt les van docenten van Inholland Academy en adviseurs van Berenschot.

Als deelnemer van de leergang Smart Horticulture krijg je een Inholland-account. Via dit account krijg je automatisch toegang tot Excel en PowerBI Desktop. Tijdens de bijeenkomsten gaat er met deze applicaties gewerkt worden. Als er op jouw bedrijf een ander programma gebruikt wordt is het ook mogelijk om hier mee te werken in overleg met de docent. Mocht je een voorkeur hebben om met PowerPivot, Qlikview of een ander programma te werken, zorg er dan voor dat dit programma van te voren is geïnstalleerd op je laptop.

De leergang Smart Horticulture wordt ook ‘in company’ aangeboden. Dus mocht u  als tuinbouw ondernemer  geïnteresseerd zijn in de leergang Smart Horticulture en wilt  u graag meerdere personeelsleden laten deelnemen, neem dan contact met ons op.

De leergang Smart Horticulture is een samenwerking tussen Inholland Academy en Berenschot. Berenschot heeft een lange traditie in het adviseren en begeleiden van partijen in de agrifood. Al 80 jaar helpt Berenschot organisaties van over de hele wereld bij het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal. Gewapend met diepgaande kennis van de sector, werken we nuchter, transparant en doelgericht aan realistische oplossingen. Dit in intensieve dialoog met de sector, zoals in ons netwerk smart horticulture, maar ook op basis van scherpe analyses en modellen die ook in de praktijk werken. Zo zorgen we ervoor dat de bedrijven in uw sector in beweging komen. 

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Robin Snoek vierkant.jpg

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Robin Snoek
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Robin
T: 06 1527 9786 | 088 466 30 30
E: robin.snoek@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven