Verandermanagement glastuinbouw - telen met minder gas

Leer hoe je jouw bedrijfsvoering toch gezond kunt houden ondanks de hoge energieprijzen

In deze tijd van onzekerheid, hoge energieprijzen, een krappe arbeidsmarkt en inflatie is het zeker in de glastuinbouwsector niet makkelijk. Als ondernemer en kweker moet je snel kunnen schakelen binnen je bedrijf om de bedrijfsvoering gezond te houden. Daarbij moet je in staat zijn om veranderingen vroegtijdig te signaleren en analyseren, consequenties hiervan goed in te kunnen schatten en de implementatie van veranderingen adequaat te kunnen begeleiden.

Heb je al nagedacht over hoe je jouw medewerkers bewust maakt van de gevolgen van deze energiecrisis en welke invloed het heeft op jullie bedrijfsvoering? Welke bedreigingen er zijn, of welke kansen je juist nu kunt pakken als organisatie?

In deze praktijkgerichte online module Verandermanagement glastuinbouw - telen met minder gas leer je hoe je succesvolle verandertrajecten als gevolg van de energiecrisis opzet én uitvoert. Let op: het gaat hierbij om bedrijfsprocessen en niet om teeltstrategie.

De leeropbrengsten zijn direct toepasbaar in je eigen bedrijf. Ook leer je hoe je draagvlak creëert voor veranderingen en hoe je omgaat met weerstand en omgevingsinvloeden. Je krijgt waardevol inzicht in de effectiviteit van jouw advies- en leiderschapsvaardigheden in relatie tot veranderprocessen.

Lees meer over de online module Verandermanagement glastuinbouw - telen met minder gas

niveau
post-hbo
duur
5 bijeenkomsten in 1,5 maand
locatie
online

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Rowena Smit voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Paola Kerkhofs:

Vraag het Paola
T: 06 2969 1976
E: paola.kerkhofs@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven