Leergang Smart Horticulture

Leer hoe je data uit je eigen kas verzamelt, combineert en inzet om je bedrijf efficiënter en effectiever te laten werken

Je bedrijfsvoering sturen op basis van kwantitatieve informatie wordt ook in de glastuinbouw steeds belangrijker. Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers aan de slag willen met data, maar dat het nog ontbreekt aan praktische en theoretische kennis.

Inholland Academy organiseert samen met Berenschot een specifieke leergang van en voor tuinbouwondernemers. We kiezen voor een praktische aanpak, waarbij deelnemers direct met data uit hun eigen bedrijf aan de slag gaan.

Deze leergang is voor ondernemers in de tuinbouw en voor ondernemers en medewerkers in de glastuinbouw die zich willen bekwamen in datagedreven sturing van hun bedrijfsprocessen. Daarnaast is de leergang ook interessant voor degenen die beroepshalve met deze bedrijfsprocessen te maken hebben, zoals adviseurs, toeleveranciers, veredelaars of technologiebedrijven.

Je leert beter inzicht in de data uit de kas te krijgen door gebruik te maken van verschillende tools, zoals Excel en PowerBI. De leergang is erop gericht dat deelnemers direct het geleerde kunnen toepassen binnen hun eigen bedrijf.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Rutger Boudewijn
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Rutger
T: 06 1144 9895 | 088 466 30 30
E: rutger.boudewijn@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven