Sensorisch onderzoek

In veel voedingsmiddelenbedrijven wordt regelmatig sensorisch onderzoek toegepast, maar vervolgens wordt er soms weinig met de verzamelde gegevens gedaan. Ook blijven er veel kansen liggen voor crossovers tussen kwaliteit, marketing, instrumentele analyse en sensorisch onderzoek. In deze post-hbo opleiding komen de basisprincipes van sensorisch onderzoek aan bod evenals het inzetten van sensorisch onderzoek in een productieomgeving en consumentenacceptatie. Ook data-analyse en een keus tussen voedingstechnologie of marketing behoren tot de post-hbo opleiding Sensorisch onderzoek.

De post-hbo opleiding Sensorisch onderzoek is een praktijkgerichte opleiding voor productontwikkelaars, marketeers en kwaliteitsmedewerkers om kennis en inzichten te versterken zodat sensorisch onderzoek waardevol wordt ingezet in het bedrijf. Na afronding van de post-hbo opleiding ben je een professional op het sensorische vakgebied.

Lees meer over de opleiding Sensorisch onderzoek

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Robin Snoek vierkant.jpg

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Robin Snoek
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Robin
T: 06 1527 9786 | 088 466 30 30
E: robin.snoek@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven