Corona en blended onderwijs

Artificial Intelligence (AI)

Leer in slechts 2 dagen hoe je Artificial Intelligence (AI) implementeert binnen jouw organisatie

dinsdag 28 juni in Haarlem

Gratis inspiratieles Big Data

woensdag 12 oktober 2022

Online Open Avond Werken en Leren

Artificial Intelligence (AI) is altijd en overal om ons heen. Van de spellingchecker op je telefoon tot gezichtsherkenning op Facebook en de voorstellen van Netflix om bepaalde films of series te bekijken op basis van jouw persoonlijke profiel. Artificial Intelligence heeft gezorgd voor een misschien wel grotere revolutie dan de uitvinding van de stoommachine of elektriciteit.

Artificial Intelligence betekent dat machines kunnen leren van de informatie die zij ontvangen, zodat zij steeds 'slimmer' worden. Machines worden 'getraind', zoals men in de Artificial Intelligence-wereld zegt. De mens laat hen eerst zien waar bepaalde gegevens zich bevinden. Vervolgens kiest de machine op basis van Artificial Intelligence zijn eigen weg. Als de machine volledig is getraind, is hij zelfs slimmer dan wat hem oorspronkelijk is aangeleerd.

Wil jij in slechts 2 dagen kennismaken met de wereld van Artificial Intelligence? En daarbij leren hoe je Artificial Intelligence strategisch binnen jouw bedrijf of organisatie kunt implementeren? Dan is deze nieuwe cursus Artificial Intelligence (AI) iets voor jou! Je gaat aan de slag met machine learning-technologieën om de groei van jouw organisatie te stimuleren, efficiëntie te vergroten en klantervaringen te verbeteren.

Lees meer over de cursus Artificial Intelligence (AI)

niveau
post-hbo
duur
2 bijeenkomsten in 1 maand
locatie
Diemen

Interesse in deze cursus? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de cursusinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Judith Loogman
opleidingscoördinator

Stel je vraag aan Judith
T: 06 2911 8971 | 088 466 30 30
E: judith.loogman@inholland.nl

Is deze cursus iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven