Corona en blended onderwijs

Talentmanagement, loopbaan en mobiliteit

Inzicht in talent is essentieel voor je HR-processen.

woensdag 8 juni 2022

Online Open Avond Werken en Leren

Verandering. Iedereen heeft er dagelijks mee te maken. Zowel privé als zakelijk kunnen ontwikkelingen grote gevolgen hebben.  Hoe zorg je ervoor dat jij zelf én jouw organisatie duurzaam in staat is om met veranderingen om te gaan?

Tijdens deze cursus gaan we ons, naast omgaan met verandering, verdiepen in Talentmanagement. Welke modellen zijn er en hoe kun je potentieel in beeld brengen.  Jouw potentieel wordt voorafgaand middels een online vragenlijst getoetst, waarna de resultaten collectief worden besproken.

Vervolgens zoomen we in op loopbaan & mobiliteit. Met welke in- en externe invloeden krijg je te maken als je loopbaanontwikkeling vorm geeft. Aan de hand van praktische modellen en hulpmiddelen bouw je je eigen Persoonlijk Ontwikkel Plan, waarin je jouw kwaliteiten onderzoekt en je ontwikkeldoelen scherp stelt. Ook het voeren van ontwikkelgesprekken komt aan bod, inclusief het oefenen daarvan.

Tot slot brengen we alle elementen samen door een personeelsplanning op te stellen waar je in de praktijk direct mee aan de slag kunt.

Door de diverse leer- en werkvormen is er een hoge mate van interactie en dynamiek. Je krijgt verschillende perspectieven aangereikt zodat je jouw visie op het onderwerp kunt vormen en vertalen naar de praktijk.

Lees meer over de opleiding Talentmanagement, loopbaan en mobiliteit

niveau
hbo
duur
4 bijeenkomsten in 1 maand
locatie
Diemen en Rotterdam

Interesse in deze training? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de training voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030