Volg nu tijdelijk een gratis opleiding
dankzij subsidie NL leert door

In deze coronatijd verandert er veel op de arbeidsmarkt. We werken veel online, sommige banen verdwijnen of krijgen een andere invulling. Hierdoor is blijven leren en jezelf ontwikkelen belangrijker dan ooit. Om je daarbij te helpen, biedt de overheid de subsidieregeling NL leert door aan. Met deze regeling kun jij bij Inholland Academy bepaalde (online) opleidingen gratis volgen.

Unieke kans voor de food, feed en agro-industrie

Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie, Inholland Academy en de brancheverenigingen Plantum, Athos en Handel groeit hebben de handen ineen geslagen om de leercultuur binnen organisaties in de food, feed en agro-industrie ten tijde van de coronacrisis te blijven stimuleren. Dankzij de subsidieregeling NL leert door kunnen wij jou bepaalde opleidingen uit dit boeiende vakgebied gratis aanbieden. Bekijk hieronder het aanbod en profiteer direct van deze unieke kans. 

Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, schrijf je daarom vandaag nog in!


Mede mogelijk gemaakt door subsidie vanuit het Ministerie van Sociale Zaken.

Welke voorwaarden gelden er bij NL leert door?

  1. Je bent 18 jaar of ouder.
  2. Het maakt niet uit of je in loondienst bent, een flexibel contract hebt of werk zoekt. Ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen van de subsidieregeling gebruik maken.
  3. Met de subsidie kan Inholland Academy bepaalde opleidingen en cursussen gratis aanbieden. Om een opleiding of cursus te volgen, meld je jezelf (gratis) aan via onze website. Wij handelen verder de administratie en kosten af.

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Martijn Haas
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Martijn
T: 06 11127371 | 088 466 30 30
E: martijn.haas@inholland.nl