Corona en blended onderwijs

Oriëntatie op de gezondheidszorg

Op weg naar een mooie baan in de zorg.

woensdag 8 juni 2022

Online Open Avond Werken en Leren

De coronacrisis zorgt voor een enorme druk op onze samenleving en met name op de gezondheidszorg. Het tekort aan zorgpersoneel is nog groter geworden dan het al was.

Heb je interesse in de gezondheidszorg en denk je dat het werken in de zorg jou een nieuwe kans biedt, volg dan deze opleiding bij Inholland Academy. Inholland Academy is de afdeling van de hogeschool Inholland die zich bezig houdt met korte (post)hbo opleidingen en cursussen.

In een periode van 10 weken (afhankelijk hoeveel tijd je per week aan de opleiding kunt besteden) ontdek je dat de zorg een grote variëteit aan werksettingen en functies kent, die allen om andere skills vragen. Denk aan het beroep verpleegkundige, verzorgende, operatieassistent of manager in de zorg.

In beeld wordt gebracht welke ervaring en skills jij bezit en hoe deze matchen met een zorgberoep of functie. Eén organisatie zal jou een kans bieden om een kijkje te nemen in de praktijk. Vanuit de opleiding worden loopbaangesprekken gevoerd en onderzocht hoe je jouw loopbaan een boost kan geven!

Lees meer over de opleiding Oriëntatie op de gezondheidszorg

niveau
hbo
duur
10 weken
locatie
Online

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Yvonne Zoetigheid
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Yvonne
T: 06 5237 5607 | 088 466 30 30
E: yvonne.zoetigheid@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven