Oriëntatie op de gezondheidszorg

Start

Online,  je kan het hele jaar starten
 

Duur

de duur van de opleiding is afhankelijk van hoeveel uur jij per week kunt besteden aan de opleiding. Bij 12 uur per week is dit 10 weken.

Studiebelasting

ca. 120 uur

Waardepapier

Afhankelijk van jouw doel kan je de opleiding afsluiten met een bewijs van deelname of een certificaat. Een bewijs van deelname wordt afgegeven als je de studieactiviteiten hebt gedaan. Een certificaat wordt afgegeven als je de leeropdrachten/de toetsing met voldoende resultaat hebt behaald. Daarmee heb jij laten zien dat je jouw kennis en skills voor de zorg hebt vergroot.

Het certificaat kan je gebruiken om in te stromen in een zorgopleiding, bijvoorbeeld hbo-verpleegkunde. Je kan het certificaat tevens gebruiken om studiepunten aan te tonen in de opleiding.

Investering

€ 2.075 
Let op: Vraag tot € 1.000 euro STAP-budget aan, dit kan per persoon 1 keer per jaar. Als je in termijnen wilt betalen, bekijk dan hier de mogelijkheden.

NB: voor belangstellenden die begeleid worden door het UWV kan, onder voorwaarden, het UWV bijdragen aan de kosten van de opleiding. Zie de scholingsregeling WW.

Type

opleiding

Niveau

hbo

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Yvonne Zoetigheid
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Yvonne
T: 06 5237 5607 | 088 466 30 30
E: yvonne.zoetigheid@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven