Volg jouw opleiding in Delft

Midden in de Randstad vind je Hogeschool Inholland Delft, een kleine hogeschool met unieke opleidingen op het gebied van onder meer biologie, natuur, milieu en techniek. Kenmerkend voor deze locatie is het bijzonder persoonlijke karakter: docenten, studenten en medewerkers - bijna iedereen kent elkaar! In deze prettige, veilige leeromgeving stomen we je klaar voor jouw toekomstig beroep en werk je aan innovaties. Je leert het beste uit jezelf te halen en omgaan met (toekomstige) maatschappelijke uitdagingen. 

Opleidingen in Delft

Bekijk het overzicht

Kom langs in Delft

Bezoek de Open Dag

Probeer opleidingen uit

Kom proefstuderen

Meer over studeren in Delft

Over Inholland Delft

Over Inholland Delft

Van ruimtelijke ontwikkeling en -planning tot dierwelzijn en -gezondheid, van groente- en sierteelt tot technische constructies; in al jouw projecten en -onderzoeken staat voornamelijk duurzaamheid centraal. Deze duurzaamheidsvraagstukken vragen om jouw out of the box-benadering. Dingen uitproberen, en blijven leren, omdat de wereld nu eenmaal blijft veranderen. Voor deze manier van leren is vooral moed nodig. Juist dan kom je vaak met verrassend nieuwe invalshoeken, oplossingen en innovaties. Heb je advies hierbij nodig? Klop dan gerust aan bij onze docenten. Zij kennen je bij naam en maken vaak gewoon even een praatje met je.."

Luchtvaarttechnologie-student Nigel Vrede weet dit als geen ander: “Ik ging naar Inholland om te leren én om plezier te maken. En dat is gelukt! Ik heb geleerd dat de energie die je uitstraalt ook de energie is die je terugkrijgt. Als ik met positieve energie mijn docenten aansprak, kreeg ik dat dus ook van hen terug.” Nigel vertelt hoe Inholland hem een positieve mindset heeft gegeven en hoe hij zo gemotiveerd is gebleven, ook in moeilijke tijden. 
Lees het verhaal van Nigel

Ondernemend
Binnen de opleidingen is er veel aandacht voor het ondernemerschap. Bij de 'groene' opleidingen is dit een vast thema van het onderwijsprogramma. Wanneer je een technische opleiding volgt, dan kun je kiezen voor de minor Engineering Entrepreneursship.

Ook is voor zowel de 'groene' als technische studenten een honoursprogramma ontwikkeld. Je volgt dan een extra curriculum boven jouw vaste onderwijsprogramma.

Volg ons via social media
Wil je op de hoogte blijven van wat er binnen Inholland Delft gebeurt? Volg ons dan via Facebook en Instagram. Via deze social mediakanalen kun je ook vragen stellen, iets delen of in contact komen met onze studenten en medewerkers.
Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube

Virtuale locatietour

Virtuele tour van Inholland Delft

Welkom bij onze virtuele rondleiding! We nemen je graag mee naar binnen, voor een kijkje in ons pand. Zo kun je toch op afstand een beetje de sfeer proeven. Start nu de tour door hieronder te klikken!

Introductie

Introductie voor eerstejaarsstudenten

Introductieweek
Ga je vanaf het nieuwe studiejaar studeren bij Inholland Delft? Dan doe je natuurlijk mee aan de spetterende Ontvangstweek (OWee). Deze spetterende introductie van nieuwe studenten met studentenstad Delft is een samenwerking van alle Delftse studie- en studentenverenigingen en het OWee-bestuur. Voorafgaand aan OWee organiseren SV FMC en VSV Sipke Wynia, de Inholland studieverenigingen, het EersteJaarsWeekend (EJW). Een weekend waarin jij je studiegenoten leert kennen en wordt klaargestoomd voor de activiteiten van OWee. Meer informatie vind je op hun eigen websites en social mediakanalen.

Bekijk de aftermovie van de vorige introductieweek!

Introductie bij jouw eigen opleiding
Naast deze sociale kennismakingsactiviteiten is er ook nog de verplichte introductiedag bij jouw opleiding. Daar maak je kennis met je docententeam en studieloopbaanbegeleider. Alle actuele er ook een introductieprogramma bij jouw hebben de opleidingen ook een eigen introductieprogramma. In de MyStartApp vind je de meest actuele informatie en het programma van deze introductiedag. Nieuwe studenten krijgen na aanmelding toegang tot de MyStartApp waarin actuele informatie wordt geplaatst over de introductieactiviteiten.
Bekijk alle studentenverenigingen

Campustour

Samen met de TU Delft en De Haagse Hogeschool organiseert Hogeschool Inholland Delft een campustour waarbij scholieren alles te weten komen over de verschillende onderwijsvormen en opleidingen van de drie hogersonderwijsinstellingen. Want wie goed kiest, studeert beter. Sinds vrijdag 10 december kunnen studiekiezers zich aanmelden voor dit rondje op de campus.

Beste studiestart

Als een scholier bijna een vwo-diploma op zak heeft, gaat de omgeving er meestal vanuit dat diegene naar de universiteit gaat als hoogst haalbare vervolgopleiding. Toch komen ieder jaar minstens 100 eerstejaarsstudenten terug op die keuze en stappen over van TU Delft naar De Haagse Hogeschool of Hogeschool Inholland. Met een nieuwe campustour krijgen studiekiezers een extra kans om zich van heel dichtbij te laten informeren over wat er op de Delftse campus allemaal gebeurt en te doen is.

De juiste keuze

Niet iedereen is hetzelfde. De een vindt het fijn om te leren in kleine groepen, terwijl de ander zich prima weet te redden in een collegezaal met honderden studenten. En waar de ene student is geïnteresseerd in het hoe, wil de andere vooral het waarom weten. Zulke factoren zijn ook van belang bij het maken van de studiekeuze. Maar waar aankomend studenten vaak wel goed nadenken over welke opleiding zij inhoudelijk willen volgen, wordt minder nagedacht over het niveau van de studie. Op de Delftse campus kunnen echter heel veel technische opleidingen niet alleen op universitair maar ook op hbo-niveau worden gevolgd. Er zijn ook doorstroommogelijkheden.

Kennismaken met drie onderwijsvormen

Sinds 10 december kunnen scholieren elke vrijdagmiddag om 15.00 uur samen met een gids een rondje over de campus lopen. Daarbij krijgen ze informatie over de verschillende onderwijsvormen en opleidingen van TU Delft, De Haagse Hogeschool en Hogeschool Inholland. Ook bezoeken ze faciliteiten waar studenten van alle drie de instellingen gebruik van kunnen maken, zoals sport- en cultuurcentrum X en de TU Delft Library. Ouders zijn uiteraard ook welkom om mee te lopen. Met de campustour hopen de drie instellingen het verschil tussen hbo en wo duidelijker te maken, zodat studiekiezers ook een gefundeerde keuze kunnen maken voor het niveau van hun opleiding.

Aanmelden voor een rondje op de campus

Studentenleven

Een echte studentenstad

Eeuwenlang is Delft een echte studentenstad en het heeft ook alles in huis om jou een onvergetelijke studententijd te bezorgen. De stad telt namelijk 23.000 studenten die studeren aan de TU Delft, Haagse Hogeschool en Inholland Delft. Net zoals velen van hen, kun jij ook lid worden van één van de vele studentenverengingen die de stad telt.
Meer informatie over studeren in Delft

Voor welke vereniging ga jij?
Lees meer over onze studie- en studentenverenigingen

Energie, inspiratie of nieuwe skills: je vindt het bij X TU Delft
Op nog geen vijf minuten fietsen van Inholland Delft vind je X; een unieke plek midden op de TU Delft-campus waar je kunt sporten, ontspannen, socializen, reflecteren en kunst kunt beoefenen. Werk je je bijvoorbeeld graag in het zweet in de fitness, heb je altijd al willen portretschilderen of gitaarspelen of volg je liever een ontspannende les Hatha Yoga? Dit en nog veel meer kan bij X! Je hebt de keuze uit meer dan 75 verschillende cursussen en ticketuren en daarnaast kun je elke maand deelnemen aan uiteenlopende evenementen.
Bekijk de mogelijkheden en aantrekkelijke studententarieven

Op kamers in Delft
Het is niet gemakkelijk om aan een leuke kamer in Delft te komen. Als je op tijd begint met zoeken, dan is de kans een stuk groter. Houd het kameraanbod goed in de gaten, reageer snel op beschikbare woonruimtes en vertel iedereen dat je op zoek bent naar woonruimte! Bekijk ook deze zoektips voor kamers.

Deze websites bieden woonruimtes aan in Delft en omgeving:

Alvast werkervaring opdoen?
Via ASA Campus - onderdeel van Hogeschool Inholland - kun je tijdens je studie flexibel werken voor je opleiding en de hogeschool.
Lees meer over ASA Campus

Verenigingen

Studieverenigingen

Wil je je medestudenten beter leren kennen, korting krijgen op boeken en meedoen aan leuke activiteiten zoals borrels en excursies? Sluit je dan aan bij één van de twee studieverenigingen die Inholland Delft telt:

S.V. FMC
S.V. FMC is er voor de volgende opleidingen: Associate degree Tuinbouwmanagement, Dier in de Duurzame Samenleving, Food Commerce and Technology, Landscape and Environment Management, en Tuinbouw & Agribusiness.

V.S.V. Sipke Wynia
V.S.V. Sipke Wynia is er voor de opleidingen Aeronautical Engineering (EN), Luchtvaarttechnologie en Precision Engineering.

Studentenverenigingen

Uiteraard zijn er in deze bruisende studentenstad ook vele studentenverenigingen te vinden, zoals gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen en religieuze verenigingen. Voor ieder wat wils dus!

Bekijk alle studentenverenigingen

Studentsucces Centrum

Studentsucces Centrum (SSC)

Je studententijd: een fase in je leven, waar intellectuele groei en vorming veelal hand in hand gaan met een bruisend studentenleven. Je leert veel, hebt plezier en maakt vrienden voor het leven.

​​​​​Maar het leven gaat niet altijd over rozen. Het kan best eens voorkomen dat je het lastig vindt om je weg binnen de hogeschool te vinden, dat je het allemaal niet meer bij kunt te houden of gewoon even je verhaal kwijt wilt. Onze studentbuddy’s staan voor je klaar. Zij spelen een belangrijke rol in de dienstverlening van het SSC. Hoe klein, groot of complex je vraag is, zij helpen je op weg. Naast dit alles geven zij ook informatie over studeren bij Inholland Delft.

Wat is het SSC?
Het SSC is een ontmoetingsplek voor studenten en docenten, waar kennis en ervaringen over studiesucces uitgewisseld worden. De student buddies van het SSC bieden een luisterend oor, ondersteunen je bij het ontwikkelen van jouw studievaardigheden en indien nodig verwijzen ze je door naar de juiste persoon of afdeling. Alles om jou te inspireren, motiveren en te doen groeien.

Bij het SSC kun je terecht voor:

Extra ondersteuning in de eerste 100 dagen

Al jouw hulpvragen met betrekking tot succesvol studeren

Extra workshops die jou kunnen ondersteunen: Plan je studie, Uitstelgedrag etc.

Masterclasses die je kunnen inspireren

Ondersteuning van studenten en docenten

Heb je vragen, suggesties of wil jij zélf andere studenten helpen, neem dan contact op met Indra Ferrier, coördinator van het SSC Delft via ssc.delft@inholland.nl

Verbinding met de regio

Verbinding met de regio

Hogeschool Inholland vindt het belangrijk dat we nauw samenwerken met het beroepenveld. Deze samenwerking zie je bijvoorbeeld terug in jouw studieprogramma in de vorm van projecten en opdrachten. Hierdoor kunnen we jou beter opleiden tot toekomstig professional én als mens. Daarnaast ga je als student ook in de praktijk aan de slag op externe locaties.


Inholland Delft werkt onder andere samen met de volgende ondernemers, bedrijven, instellingen en overheden uit de regio. Zit er iets interessants voor jou tussen?

             

              

     

Contact

Algemeen telefoonnummer

015 - 251 92 00

Studiekeuze Adviescentrum

Heb je studiekeuze vragen of hulp nodig bij het kiezen van een opleiding? Dan kun je terecht bij de Studiekeuze Adviescentrum van Hogeschool Inholland Delft.
E: studiekeuze.delft@inholland.nl 
T:  088 466 46 44
Maak een afspraak

Servicepunt

Het Servicepunt is er om al jouw vragen op het gebied van faciliteiten, ICT, onderwijsadministratie, roostering, studentwerkplekken en het gebouw te beantwoorden.
E: servicepunt.delft@inholland.nl
T: 015 251 93 88

Studentendecaan

Heb je te maken met persoonlijke omstandigheden die (mogelijk) van invloed kunnen zijn op de studievoortgang, zoals een functiebeperking, ziekte of familieomstandigheden? Of wil je studie en topsport combineren? Maak dan een afspraak.
E:  decanaat.delft@inholland.nl
T:  Ilse Rijsbergen: 088-4667785

International Office

Het startpunt voor jouw internationale activiteiten is het International Office. Hier krijg je informatie over de mogelijkheden voor studie en stage in het buitenland. 
E:
intoffice@inholland.nl
T: 088 466 3 119
Meer informatie

Bibliotheek

Via de digitale bibliotheek van Inholland heb je overal en altijd toegang tot de digitale collectie in de cloud. Log in op de website en je hebt toegang tot eindeloos veel informatiebronnen.
E:
 bibliotheek@inholland.nl
T: 088 466 1 661
WhatsApp: 06 2111 5525

Bereikbaarheid

Bezoekadres

De hogeschool ligt op een kwartiertje lopen van treinstation Delft en is prima te bereiken met bus, auto of fiets.

Rotterdamseweg 141
2628 AL Delft

Plan met Google Maps
Plan je eigen route

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 07.30 - 18.30 uur

Parkeren

De ingang van de parkeerplaats van Inholland Delft is in de Leeghwaterstraat 34, aan de achterzijde van ons gebouw. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor studenten. Op de TU-campus zijn er meerdere parkeerplaatsen waar je kunt parkeren.

Betaald parkeren op de TU Campus

Op alle openbare parkeerplaatsen op de campus (parkeergebied TU) geldt mix-parkeren. Dit betekent dat tijdens betaaltijden er alleen geparkeerd mag worden tegen betaling of met een vergunning.

De betaaltijden zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 00.00 uur. Buiten deze tijden is parkeren gratis.

Parkeren zonder vergunning kost € 1 voor het eerste uur. Daarna is het € 4,50 per uur.

Bekijk de parkeerlocaties op de campus

324 nieuwsberichten

Heb je vragen over Inholland Delft?

Wij staan je graag te woord!