Studeren in Delft

laden

Met haar gloednieuwe, hypermoderne pand op de campus van de TU Delft biedt Inholland Delft een prettige onderwijsomgeving. Er zijn goede faciliteiten en bij de 'technische buren' werken onze studenten aan bedrijfsopdrachten en onderzoek. Studeren aan Hogeschool Inholland Delft is een goede keus. Het is een open, sociale, ambitieuze en vooruitstrevende hogeschool met opleidingen van het domein Techniek, Ontwerpen en Informatica en van het domein Agri, Food & Life Sciences huizen samen in het pand. Een bijzondere combinatie. 

Open Dagen Inholland Delft

Wil je de sfeer proeven en de locatie in het echt zien? Kom dan eens langs tijdens een van onze Open Dagen/Avonden. Tijdens de Open Dagen/Avonden zijn alle hbo-opleidingen vertegenwoordigd en helpen wij je graag bij het maken van de juiste studiekeuze.

Open Dagen/Avonden studiejaar 2018 - 2019

Datum           Tijd           Activiteit            Aanmelden
Wo 05-06-2019   17.00 - 20.00 uur   Open Avond   Meld je aan >

Opleidingen Inholland Delft

Inholland Delft biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van Agri. Food & Life Sciences en Techniek, Ontwerpen en Informatica.
Bekijk de opleidingen in Delft

Hogeschool Inholland Delft staat midden in de maatschappij. Letterlijk, door de plek op de landkaart, en figuurlijk, door onze manier van onderwijs. Gebeurtenissen in de wereld worden vertaald naar de opleiding. Zo ben je tijdens je studie steeds bezig met de realiteit van alledag. Bij ons krijgen studenten de kans om hun talenten breed te ontwikkelen. Hogeschool Inholland Delft werkt voortdurend aan de kwaliteit van de opleidingen en is niet bang om risico's te nemen. Vernieuwingen krijgen dan ook volop de ruimte!