Rotterdam,
17
mei
2021
|
15:52
Europe/Amsterdam

Luister deze week naar de nieuwe podcastserie van Inspiring Students

Logo Inspiring students

Deze week staat in het teken van de studentenwelzijnsweek. Studenten zetten zich in om andere studenten te motiveren en te inspireren. Enkele studenten delen graag hun verhaal over hoe de COVID19-maatregelen positief van invloed zijn op hun leven. Dat doen zij in vier speciale podcastafleveringen, de eerste serie van Inspiring Students.

Tijdens de Lekker in je vel welzijnsweek staat elke dag een thema centraal: Creativiteit, Mindfulness, Voeding & Beweging, Ontspanning & Netwerken. Per dag delen twee studenten hun eigen ervaringen en ideeën rondom het thema van de dag. Luister op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag mee naar de eerste podcastserie van Inspiring Students. Dit is een samenwerking met SSC en Inholland podcast voor studenten, door studenten en opgericht en begeleid door Senka Rebac, docent en coach bij Hogeschool Inholland. Op maandag, dinsdag en donderdag komt de aflevering vanaf 18.00 uur online. De aflevering op vrijdag komt om 12.00 uur online. Houd de socials van Inholland in de gaten en kijk voor meer info op de website van het Studentsucces Centrum.

Of luister via jouw favoriete podcastplatform

Over Inspiring Students

Inspiring Students is een podcast ontstaan tijdens de avondklokuren van COVID19; een oproep van studenten om weer motivatie te vinden, creatief te zijn, ‘out of the box’ te kunnen denken, durven dromen over een stage of studeren in het buitenland, zichzelf weer uitdagen, op zoek naar samen zijn, weer ‘lekker in je vel’ voelen. Tijdens de podcasts worden verschillende thema’s besproken; van stage-ervaringen in binnen- & buitenland, mogelijkheden om te studeren in het buitenland, simpele activiteiten om motivatie te activeren, tot aan reis- en levensverhalen van studenten. Maar ook onderwerpen als studeren met een kind, voor het eerst op jezelf wonen, leren omgaan met beperking(en) of uitdagingen, cross-culturele ontmoetingen en persoonlijke & professionele ontwikkelingen komen aan bod tijdens de podcastserie van Inspiring Students. 

Geef het door!
Met deze podcastserie willen we zoveel mogelijk studenten motiveren en inspireren. Draag je daar ook aan bij? Natuurlijk door zelf te luisteren - bijvoorbeeld tijdens een fijne wandeling - maar ook door de podcast te delen met vrienden en (mede)studenten.

Wil je in contact komen? Stuur dan een mailtje naar inspiringstudents@inholland.nl.