Finance & Accountancy

Over Finance & Accountancy

De wereld verandert. Langzaam verdwijnen traditionele businessmodellen en zie je nieuwe modellen ontstaan, zoals leenauto’s, AirBnB, kleding ‘huren’ en Über. Nieuwe kansen en mogelijkheden die je dwingen tot andere manieren van financieren, samenwerking en eigenaarschap. Lector Hans Bossert wil het circulaire denken stimuleren en gaat op zoek naar de kansen die het biedt. Om ze te delen met het bedrijfsleven en het onderwijs.

Voor onderwijs en werkveld

Bossert en het BRC komen graag in contact met bedrijven die duurzaam en circulair werken of dat overwegen te doen. Ook studenten die aan projecten willen werken of op zoek zijn naar een afstudeeropdracht zijn welkom.

Samenwerken met Finance & Accountancy

Lector Hans Bossert voert samen met docenten, studenten en externen praktijkgericht onderzoek uit, in samenwerking met het werkveld.

Onderzoeksthema's

Integrated reporting

Hoe ken je waarde toe aan bedrijven als alleen het maken van winst niet meer maatgevend is?

Kostprijs

In een circulaire economie blijft de producent eigenaar van het product. Welke consequenties heeft dit, bijvoorbeeld voor de kostprijs?

Samenwerking

Hoe zorg je ervoor dat bedrijven hun kennis gaan delen, samen nieuwe technologieën gaan ontwikkelen en cross-overs aangaan?

De lectoren van Finance & Accountancy

Hans Bossert
Hans Bossert
Hans Bossert
lector
Lectoraat
Telefoon
E-mail
Gerry Kouwenhoven
Gerry Kouwenhoven
Gerry Kouwenhoven
associate lector
Lectoraat
Telefoon
E-mail

Nieuws vanuit Finance & Accountancy

Werk samen met Hans

Kom in contact en stel je vragen

Telefoon
0884660259