Finance & Accountancy

Over Finance & Accountancy

 De wereld verandert. Langzaam verdwijnen traditionele businessmodellen en zie je nieuwe modellen ontstaan, zoals leenauto’s, AirBnB, kleding ‘huren’ en Über. Nieuwe kansen en mogelijkheden die je dwingen tot andere manieren van financieren, samenwerking en eigenaarschap. Lector Hans Bossert wil het circulaire denken stimuleren en gaat op zoek naar de kansen die het biedt. Om ze te delen met het bedrijfsleven en het onderwijs.

Voor onderwijs én werkveld

Bossert en het BRC komen graag in contact met bedrijven die duurzaam en circulair werken of dat overwegen te doen. Ook studenten die aan projecten willen werken of op zoek zijn naar een afstudeeropdracht zijn welkom.

Lectorale rede Hans Bossert 

Dinsdag 19 maart 2019

Meer informatie en aanmelden

Onderzoeksthema's

Voorbeelden van onderzoeksvragen waar lector Bossert zich op richt zijn:

  • Integrated reporting: hoe ken je waarde toe aan bedrijven als alleen het maken van winst niet meer maatgevend is?
  • In een circulaire economie blijft de producent eigenaar van het product. Welke consequenties heeft dit, bijvoorbeeld voor de kostprijs?
  • Hoe zorg je ervoor dat bedrijven hun kennis gaan delen, samen nieuwe technologieën gaan ontwikkelen en cross-overs aangaan?
Hans Bossert
lector
Onderzoekslijn(en)
E-mail

Wij werken samen met

Lector Hans Bossert voert samen met docenten, studenten en externen praktijkgericht onderzoek uit, in samenwerking met het werkveld.

Wil je samenwerken of heb je vragen?

Je kunt contact opnemen met het Business Research Centre.

Neem contact op