Accountancy voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Anouk Verweij - Accountancy student

Student Anouk Verweij over Accountancy

Anouk Verweij studeert aan de opleiding Accountancy

Heyhey! Leuk dat je interesse hebt in de opleiding Accountancy bij Inholland!

Mijn naam is Anouk en ik ben 18 jaar oud. Ik heb net mijn eerste jaar van deze studie achter de rug. Ik heb vorig jaar (2019) examen gedaan in de havo met het profiel Economie & Maatschappij. Ik merkte op de havo dat ik het erg leuk vond om met cijfers bezig te zijn; economie en vooral M&O waren dan ook mijn favoriete vakken.

Ik vond het erg spannend om voor een opleiding te kiezen want hoe weet je nou of je wel echt de goede keuze maakt? Wat als je spijt krijgt en de opleiding uiteindelijk helemaal niet bij je past? Ik twijfelde erg tussen Accountancy, Finance & Control en Business Studies. Het was een opluchting voor mij dat Inholland de mogelijkheid bood om pas aan het einde van het eerste jaar de keuze te maken tussen deze 3 opleidingen.
Maar nu was de volgende vraag: trekt de school Inholland mij wel aan? Om daarachter te komen ben ik naar de Open Dag en proefstudeerdag geweest. De school trok mij gelijk heel erg aan omdat de school niet al te groot is. Ook merkte ik gelijk een ontspannen en fijne sfeer.

Ik vond het fijn dat het eerste jaar zo algemeen was doordat de drie opleidingen nog gemengd waren, daardoor heb ik veel verschillende dingen geleerd. Na mijn eerste jaar heb ik voor de opleiding Accountancy gekozen omdat dit mij toch het meeste aantrok. Ik heb heel veel zin in het tweede jaar en ben benieuwd wat deze opleiding mij nog allemaal te brengen heeft!

Ik raad Inholland zeer aan omdat ze je echt behandelen als een individu en niet als een nummer. Ook zijn de leraren altijd goed bereikbaar en weet je altijd precies bij wie je moet zijn voor welke vraag.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze opleiding en/of heb je een vraag? Stuur me gerust een berichtje!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228