Associate degree Business Studies Logistiek voltijd

Praktische informatie Associate degree Business Studies Logistiek voltijd

Start september 2021

September. (Week 35: maandag 30 augustus - vrijdag 3 september 2021)

Duur opleiding

Twee jaar

Titel

Associate degree (Ad)

Bekijk de bachelortitels per opleiding (pdf)

Collegegeld 2020-2021

€ 2.143*. 
*Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Studenten die nog niet eerder hebben gestudeerd aan een hogeschool of universiteit, betalen vanaf studiejaar 2020-2021 € 1.071 voor het eerste collegejaar (in plaats van € 2.143). Voldoe jij aan de voorwaarden? Bekijk ze hier.

Collegegeld 2021-2022

€ 2.168*. 
*Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Studenten die nog niet eerder hebben gestudeerd aan een hogeschool of universiteit, betalen vanaf studiejaar 2021-2022 € 1.084 voor het eerste collegejaar (in plaats van € 2.168). Voldoe jij aan de voorwaarden? Bekijk ze hier.

Overige kosten

Studieboeken en onderwijsmateriaal eerste jaar: ca. € 500 - € 700. Een aantal boeken gebruik je ook in volgende studiejaren. In die jaren zijn de kosten dus lager.
Introductieweek (vrijwillig): ca. € 75

Volg deze opleiding in...

Haarlem

Bijdorplaan 15
2015 CE Haarlem
Meer over deze locatie

Online Open Dag 31 oktober

Meld je aan

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Hoeveel punten moet je halen?

Studiebelasting

Elk studiejaar is verdeeld in vier perioden van tien weken. Per studieweek moet je rekenen op een gemiddelde studiebelasting van veertig uur, waarvan je twintig uur colleges volgt. De overige uren besteed je aan vergaderen met groepsleden voor je project, colleges en tentamens voorbereiden en opdrachten maken. Je haalt vijftien studiepunten per onderwijsperiode en dus zestig studiepunten per jaar.

 

Bindend studieadvies

Tijdens het eerste jaar bekijken we jouw behaalde studieresultaten. Voldoe je aan de voorwaarden om verder te studeren? En, is de opleiding haalbaar? Op basis hiervan krijg je een studieadvies. Zo weet je op tijd of je kunt doorgaan of een switch moet maken. Het belangrijkste hierbij is het aantal behaalde studiepunten (European Credits of EC's). De eisen voor de opleiding Ad Business Studies Logistiek zijn: minimaal 50 EC’s behaald en de onderdelen van PCM in periode 1 en 2 (inclusief taal- en rekentoets) en het vak Productielogistiek in periode 2. Wanneer je onvoldoende punten hebt gehaald, dan krijg je een negatief Bindend studieadvies. Je kunt dan niet bij dezelfde opleiding aan Hogeschool Inholland verder studeren.

Meer informatie over het Bindend studieadvies

adbusinessstudieslogistiek.jpg

Wat je moet weten over de Associate degree Business Studies Logistiek?

  1. Je kunt deze Associate degree volgen op onze locatie in Haarlem.
  2. In slechts twee jaar verhoog je je opleidingsniveau en haal je een hbo-diploma op Associate degree niveau.
  3. Grote en groeiende baanzekerheid.
  4. Nadruk ligt op eigen inbreng en creativiteit.
  5. Praktijkgerichte opleiding, ontwikkeld in samenwerking met MBO College Airport en het bedrijfsleven.
  6. Samenwerkingen die inspireren en het beste in jou naar boven halen.

Bijzondere omstandigheden?

 Onze decanen zijn er voor je wanneer je bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of een beperking hebt. Ook kun je bij de decaan terecht als je topsport combineert met studeren, of wanneer er familieproblemen zijn. Denk jij dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken? Neem voordat je je inschrijft contact op met decanaat.haarlem@inholland.nl.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!