Associate degree Business Studies Logistiek voltijd

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Associate degree Business Studies Logistiek er uit? 

De studiekeuzecheck bij de Associate degree Bussiness Studies Logistiek bestaat naast het invullen van een online vragenlijst uit een bijeenkomst op de locatie. Wanneer je de vragenlijst hebt afgerond volgt een uitnodiging voor de bijeenkomst op de locatie. Daar maakt je nader kennis met de opleiding en voer je in een groep een opdracht uit. De opdracht is erop gericht je een goed beeld te geven van de opleiding en het beroep waarvoor je opgeleid wordt. Hierdoor krijg je er beter zicht op of de opleiding ook bij je past en dit helpt je bij het maken van een definitieve keuze. Op basis van de uitslag van de online-test én de uitgevoerde opdracht geeft de opleiding een studieadvies.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Nee. Je hoeft niets voor te bereiden of mee te nemen.

Studiekeuzecheckdata in augustus voor opleidingen die in september starten

Tussen 19 en 30 augustus 2019 vindt de Studiekeuzecheck plaats voor alle opleidingen die in september starten. Zodra je aanmelding via Studielink is verwerkt, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar de Selfservice-omgeving van Inholland. Hier vind je een stappenplan met alle stappen die je moet doorlopen om aan de Studiekeuzecheck activiteiten te voldoen. In onderstaand overzicht staat per opleiding de datum en de locatie(s) van de Studiekeuzecheck aangegeven.
Download het SKC overzicht met datum per opleiding en locatie in augustus 2019 (pdf) >

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck dan kun je terecht bij de Centrale Studentenadministratie via csa@inholland.nl of bij de opleiding in Haarlem via: skc.bfl.haarlem@inholland.nl

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!